Ga naar hoofdinhoud

Brown – Bachinger ATP Newport

4 juli staan Dustin Brown (ATP-114) en Matthias Bachinger (ATP-92) in de eerste ronde tegen over elkaar van de Campbell’s Hall Fame Championships. De heren zullen omstreeks 17.00 uur lokale tijd de wedstrijd starten.

De twee Duitsers hebben allebei weinig ervaring op het gebied van ATP-wedstrijden. De 26-jarige Brown werkte tot nu toe achtentwintig wedstrijden op ATP-niveau af. De twee jaar jongere Bachinger slechts twaalf. Het is dus geen verrassing dat de twee op ATP-niveau nog niet eerder tegen elkaar gespeeld hebben.

Dit deden ze wel op Future en Challanger niveau. Tussen 2005 en 2010 stonden Brown en Bachinger drie maal eerder tegenover elkaar, allen in Duitsland. Brown wist er twee van te winnen, Bachinger slechts één.

Toch verwacht Unibet dat de 24-jarige Bachinger zich naar de tweede ronde werkt. Op hem staat een quote van 1,76. Brown bekleedt met een quote van 2,02 de underdogpositie.
Dimitrov – Dabul

Ook het Bulgaarse talent, de 20-jarige Grigor Dimitrov (ATP-60), komt vandaag in actie. Hij zal het opnemen tegen de lager geklasseerde Brian Dabul (ATP-164) uit Argentinië. Deze wedstrijd zal rond 15.00 uur lokale tijd zijn aanvang vinden.

Gezien de year to date statistieken op ATP-niveau, is Dimitrov een stuk meer actief geweest. Hij kwam in twintig wedstrijden in actie, waarvan hij er zeven winnend afsloot. De 27-jarige Dabul, voormalig nummer 82 van de wereld, wist twee van zijn negen ATP-wedstrijden te winnen.
Unibet gaat er vanuit dat Dimitrov zich dodelijk eenvoudig plaatst voor de tweede ronde, gezien zijn quote van 1,15. Van Dabul wordt daarentegen vrijwel niets verwacht, op hem staat een quote van 5,15.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top