Ga naar hoofdinhoud

Bellucci – Giraldo ATP Barcelona

ATP 500 toernooi Barcelona Open Banc Sabadell. De als dertiende geplaatste Thomaz Bellucci (ATP-31) neemt het vandaag 18 april op tegen Santiago Giraldo (ATP-49). De wedstrijd zal omstreeks 12.00 uur aanvangen.

De Braziliaan en Colombiaan hebben het voorheen twee maal eerder tegen elkaar opgenomen. Opvallend is dat de lager gerangschikte Giraldo, beide partijen naar zich toe wist te slepen. De laatste maal dat de leeftijdsgenoten tegenover elkaar stonden, was eerder dit jaar in Auckland.

Giraldo wist hier met 6-2 6-4 te winnen. Unibet verwacht echter dat Bellucci ditmaal met de zege ervandoor gaat. Op een overwinning van Bellucci staat een quotering van 1,65. De kans dat Giraldo voor de derde maal zal gaan winnen, is door een quote van 2,18 beduidend lager.

Het Bulgaarse talent Grigor Dimitrov (ATP-71) staat in zijn eerste ronde partij tegenover de Argentijn Juan Monaco (ATP-36). Monaco is deze week in Barcelona overigens al zestiende geplaatst. Unibet gaat er vanuit dat Monaco deze wedstrijd naar zich toe zal gaan trekken.

Wanneer Monaco weet te winnen, krijgt u 1,30 keer uw inleg uitgekeerd. Wanneer de 19-jarige Dimitrov er met de zege vandoor gaat, wordt uw inzet 3,40 keer uitgekeerd.

De Duitser Daniel Brands (ATP-103) gaat het vandaag opnemen tegen de thuisspelende Marcel Granollers (ATP-50). Beide spelers draaien op dit moment nog geen topjaar, gezien de statistieken. Brands wist van zijn huidige zes wedstrijden op de ATP-tour er slechts één te winnen.

Granollers doet het met vijf overwinningen in twaalf wedstrijden iets beter. Unibet ziet Granollers dan ook als favoriet voor de overwinning. Bij een overwinning van Granollers, krijgt u 1,28 maal uw inleg terug. Op een overwinning van de 23-jarige Brands staat een quotering van 3,55.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top