Ga naar hoofdinhoud

Baghdatis met gemak naar halve finale Rosmalen

De Italiaanse Roberta Vinci (WTA-30) heeft zich ten koste van Yanina Wickmayer (WTA-19) geplaatst voor de halve finale van het ATP Unicef Open toernooi in Rosmalen. Vinci was met 6-4 en 6-4 te sterk voor de Belgische.

De vorige twee ontmoetingen met Vinci waren nog een prooi voor Wickmayer, toch moest ze vandaag haar meerdere herkennen. De eenentwintig jarige nummer negentien van de wereld verloor maarliefst vier maal haar service. Hiertegenover stonden slechts twee rebreaks. Hierdoor stond na anderhalf uur spelen de tweemaal 6-4 eindstand op het scorebord.

Ook Vinci’s landgenote, Romina Oprandi (WTA-82), heeft zich verzekerd van de halve finales in Rosmalen. De Italiaanse qualifier, die in de tweede ronde verassend topseed Kim Clijsters versloeg, won in straight sets van de veertig jarige Kimiko Date-Krumm (WTA-63).

In een gelijk opgaande strijd, die bol stond van de breaks (zes om vijf), trok Opdrandi uiteindelijk aan het langste eind. Het werd 7-6 (3) en 6-4 voor de Italiaanse.
Programma Rosmalen vrijdag 17 juni

Wegens het slechte weer van een dag eerder, moet er op vrijdag nog één kwartfinale in het herentoernooi in zijn geheel afgewerkt worden. Deze gaat tussen Marcos Baghdatis (ATP-32) en Denis Gremelmayer (ATP-110). De partij staat om 12.00 uur gepland op het Centre Court.

Baghdatis en Gremelmayer hebben twee maal eerder tegen elkaar gespeeld. Beide wedstrijden dateren wel uit 2006. Vijf jaar geleden was het twee keer Baghdatis die de partij in drie sets wist te winnen.

Al met al verwacht Unibet dat Baghdatis zich gemakkelijk voor de halve finale gaat plaatsen, getuigd ook zijn quote van 1,20. Op een stunt van Gremelmayer staat een quote van 4,30.

De winnaar van deze partij moet overigens later op de dag ook nog de halve finale afwerken. De tegenstander in deze halve finale zal de Kroaat Ivan Dodig zijn.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top