Ga naar hoofdinhoud

Australian Open Tennis: Clijsters – Hantuchova om verdediging titel

Kim Clijsters, titelverdedigster in Melbourne, staat in de derde ronde van de Australian Open 2012 tegenover Daniela Hantuchova (WTA-21). De wedstrijd zal afgewerkt worden op vrijdag 20 januari, 09.00 uur Nederlandse tijd in de Hisense Arena.

Het is zeker niet de eerste wedstrijd zijn die de 28-jarige Clijsters speelt tegen haar leeftijdsgenoot. Tien keer eerder stond de Slowaakse Hantuchova tegenover haar aan het net. De eerste negen ontmoetingen wist Clijsters naar zich toe te trekken. Deze wedstrijden vonden echter wel allen plaats tijdens de ‘eerste tenniscarrière’ van de voormalig nummer één van de wereld.

Alleen de laatste ontmoeting, eerder deze maand in Brisbane, ging naar Hantuchova. Bij een stand van 6-7 (4) 3-1 gooide de Belgische de handdoek in de ring. Hierdoor kon Hantuchova zich opmaken voor de finale, die ze uiteindelijk wel verloor.

Unibet heeft Clijsters neergezet als de favoriete voor deze derde ronde partij. Op de 28-jarige Belgische staat een quote van 1,10. Wanneer Hantuchova voor de tweede keer weet te winnen van Clijsters, keert Unibet 6,50 x uw inleg uit.
Medina Garrigues – Li

De Chinese Na Li (WTA-6) moet, op vrijdag 20 januari, in de derde ronde van de Australian Open Tennis 2012 af zien te rekenen met Anabel Medina Garrigues (WTA-28). Aanvang: ca. 10.00 uur (Nederlandse tijd) na de partij Dolgopolov – Tomic in de Rod Laver Arena.

Li zal in haar wedstrijd tegen Medina Garrigues flink aan de bak moeten. Haar voorgaande vier wedstrijden tegen de 29-jarige Spaanse tennisster gingen allen verloren. Li wist in deze vier wedstrijden slechts één keer een set te winnen.

Ondanks de ongunstige onderlinge resultaten, verwacht Unibet Li toch als winnares. Op de 29-jarige Chinese staat een quote van 1,11. Een overwinning van Medina Garrigues wordt gewaardeerd met een quote van 6,20.
Wij denken dat Medina Garrigues wéér wint van Li en zetten een tientje in bij Unibet. Maar liefst 62 euro terug bij een juiste voorspelling!

U kijkt de bovenstaande wedstrijden, samen met vele andere, live op de stream van Unibet! Schrijf u nu gratis in en kijk direct live naar alle topwedstrijden op de Australian Open Tennis 2012!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top