Ga naar hoofdinhoud

Australian Open Tennis 2013: Djokovic tegen Harrison en Sharapova tegen Doi

Australian Open Tennis 2013 dag 3. Op de tweede dag van de Australian Open namen we afscheid van de Nederlanders.Twee dames en twee heren vonden hun naam terug in de eerste ronde van het grand slam in Melbourne, maar geen van hen stroomt door naar de tweede ronde.
Haase en Sijsling uit Australian Open

Maandag waren Kiki Bergens en Arantxa Rus al uitgeschakeld in straight sets en dinsdag bleken Robin Haase en Igor Sijsling ook niet opgewassen tegen hun tegenstanders. In het geval van Haase was dat niet verwonderlijk, want aan de andere kant van het net stond Andy Murray. De nummer drie van de wereld is bezig met een missie en liet het soms aantrekkelijke, maar vaker knullige weerwerk van Haase niet in zijn weg staan. De uitslag 6-3 6-1 6-3 zegt genoeg. Haase sloeg slechts 49% van zijn eerste serves in en won daarop maar 55% van de punten. Het saldo tussen winners en errors was min zeventien.

Sijsling kon het tegen Denis Istmon wel enigszins spannend maken. Hij won de eerste set, waarna de hitte greep op hem kreeg en de krachten uit zijn lijf vloeiden. “Ik liep in fysiek opzicht tegen een muur op. En die muur was de zon”, verklaarde de Amsterdammer. De nummer vijftig van de wereld bleek te sterk voor Sijsling: 6-4 3-6 4-6 2-6.
Novak Djokovic – Ryan Harrison (circa 11.00 uur)

Woensdagmorgen staat titelverdediger Djokovic in de tweede ronde tegenover de Amerikaan Harrison. Een fijne partij voor Djokovic om zijn vorm te testen en zichzelf te prikkelen, want de twintigjarige Harrison zal de Serviër niet kunnen bedreigen, maar heeft genoeg talent in huis om hem aan het werk te zetten. Wat de Amerikaan zal opbreken is een gebrek aan ervaring. Hij heeft nog zelden tegen de absolute top gespeeld en zal worden verrast door de dodelijke precisie en kanonskogels van Djokovic.
Maria Sharapova – Misaki Doi (circa 05.00 uur)

De laatste partij in de Hisense Arena gaat tussen de runner up van vorig jaar Maria Sharapova en de Japanse Doi. De 21-jarige nummer 91 van de wereld loopt het gevaar om net zo vernederd te worden als Olga Puchkova. De Russin kreeg van haar landgenote Sharapova in de eerste ronde geen enkele game: 6-0 6-0. Na 52 minuten was de mismatch alweer over. In de derde ronde kan Sharapova haar aloude rivale Venus Williams treffen.

Enkele wedstrijden die LIVE te zien zijn bij UnibetTV:

03.35 uur Stosur– Zheng
05.00 uur Sharapova – Doi
09.05 uur Williams – Cornet
09.05 uur Malisse – Verdasco
11.00 uur Djokovic – Harrison

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top