Ga naar hoofdinhoud

Australian Open: Nadal – Kuznetsov en Federer – Kudryavtsev live vanaf 01.00

Op maandag 16 januari zal om 1.00 uur Nederlandse tijd de eerste Grand Slam van 2012 van start gaan, de Australian Open. Tijdens deze openingsdag komen Rafael Nadal (ATP-2) en Roger Federer (ATP-3) direct in actie voor hun eerste partij.

Nadal – Kuznetsov

Rafael Nadal zal het in zijn openingspartij opnemen tegen qualifier Alex Kuznetsov (ATP-167). De wedstrijd zal omstreeks 6.00 uur Nederlandse tijd van start gaan in de Hisense Arena op het Australian Open tennis.

De 25-jarige Spanjaard en één jaar jongere in Oekraïne geboren Amerikaan, hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Dit is ook geen verrassing, aangezien Kuznetsov slechts veertien ATP wedstrijden heeft afgewerkt. Hij is voornamelijk actief in het Challenger circuit.

Unibet verwacht dan ook dat Nadal zich feilloos plaatst voor de tweede ronde. Op de voormalig nummer één van de wereld, staat een quote van 1.01. Wanneer Kuznetsov zijn vijfde overwinning op de ATP Tour behaald, keert Unibet 30.00x uw inleg uit.

Federer – Kudryavtsev

Roger Federer zal om 9.00 uur Nederlandse tijd uitkomen tegen de nummer 172 van de wereld, Alexander Kudryavtsev. De wedstrijd zal afgewerkt worden op het Centre Court, de Rod Laver Arena.

Federer, inmiddels dertig jaar oud, heeft nog geen enkele keer tegenover zijn Russische opponent gestaan. De 26-jarige Kudryavtsev heeft dan ook pas elf ATP wedstrijden gespeeld, hiervan won de Rus er slechts drie.

De FedExpress wordt uiteraard als grote favoriet bij Unibet gezien, getuigd ook zijn quote van 1.01. Op de Rus Kudryavtsev staat een quote van 30.00.

Overige wedstrijden op maandag 16 januari

Naast de wedstrijden van Nadal en Federer, komen er nog vele andere (top)spelers in actie op dag 1 van de Australian Open. Ook op deze wedstrijden kunnen er weddenschappen geplaatst worden en kan je Live kijken als je een Unibet account hebt.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top