Ga naar hoofdinhoud

Australian Open LIVE: Federer en Nadal vannacht zeker door

Beck – Federer. Roger Federer speelt woensdag 18 januari tegen Andreas Beck (ATP 93). Het betreft een tweede ronde partij op de Australian Open Tennis 2012. De partij staat als vierde gepland in het speelschema dat start om 01.00 uur vannacht in de Hisense Arena.

Federer en vijf jaar jongere Duitser hebben voorheen één wedstrijd eerder tegen elkaar afgewerkt. Dit was tijdens de US Open in 2010. Op het hardcourt van New York was Federer, in de tweede ronde, met 6-3 6-4 en 6-3 te sterk voor Beck.

Unibet verwacht dat Federer zich kinderlijk eenvoudig gaat scharen bij de derde ronde. Op de voormalig nummer één van de wereld, staat een quote van 1,01. Als Beck voor een grote verrassing weet te zorgen, keert Unibet 30,00 x uw inleg uit.
Haas – Nadal

Ook Rafael Nadal (ATP-2) komt op woensdag 18 januari in actie. Nadal zal uitkomen tegen de routinier Tommy Haas, die door lang blessureleed inmiddels is afgezakt naar een 190e plaats op de wereldranglijst. Deze tweede ronde partij begint als derde direct na afloop van de tweede partij van de dag (aanvang 01.00 uur) in de Rod Laver Arena.

Nadal en Haas hebben in de loop der jaren vier maal eerder tegenover elkaar gestaan, waarvan één keer eerder op de Australian Open. Tijdens de editie van 2009 was ‘Rafa’ met 6-4 6-2 en 6-2 te sterk voor de 33-jarige Duitser. Ook in de overige drie wedstrijden was Nadal te sterk voor Haas. En ook nu zal Nadal waarschijnlijk winnen. De notering bij Unibet is 12,00 voor een overwinning van Nadal en 1,03 voor Haas.
Querrey – Tomic

Het Australische talent Bernard Tomic (ATP-38) zal in de tweede ronde van ‘zijn’ Australian Open Tennis af moeten rekenen met de Amerikaan Sam Querrey (ATP-95).

De 19-jarige in Duitland geboren Tomic, wist in de eerste ronde op geweldige wijze af te rekenen met de geplaatste Fernando Verdasco. Tomic wist zich terug te knokken van een 0-2 achterstand in sets en zich te scharen bij de laatste 64 spelers.

Unibet verwacht niet dat de tweede ronde het eindstation is voor de Australiër. Op hem staat een quote van 1,35. Querrey bevindt zich met een quote van 3,10 in de underdogpositie. De match begint om 09.00 uur in de Rod Laver Arena.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top