Ga naar hoofdinhoud

ATP Parijs 2011 LIVE Roddick – Benneteau e.a.

De als dertiende ingeschaalde Andy Roddick (ATP-15) staat dinsdag 8 november tegenover de thuisspelende Juliën Benneteau. Het betreft een tweede ronde partij van het ATP-Masters toernooi in Parijs. De wedstrijd begint omstreeks 15.00 uur op het Central Court.

Beide heren stonden in hun carrière vijf maal eerder tegenover elkaar. Vier keer was Roddick de sterkste, eenmaal won Benneteau. De laatste onderlinge ontmoeting vond in augustus 2011 plaats. In de derde ronde van de US Open in New York, wist Roddick zijn Franse opponent in straight sets te verslaan. Het werd 6-1 6-4 7-6(5) voor de 29-jarige Amerikaan.

Unibet heeft Roddick ook voor deze ontmoeting als favoriet aangewezen. Op de voormalig nummer een van de wereld, staat een quote van 1,40. Benneteau is met een quote van 2,85 de underdog.
Berdych – Verdasco

Nummer zeven van de wereld, Tomas Berdych, neemt het op het ATP van Parijs vandaag om 11.00 uur op tegen Fernando Verdasco (ATP-23). De wedstrijd zal afgewerkt worden op het Central Court.

In de twaalf eerdere ontmoetingen, stapte de top 10-speler Berdych achtmaal als winnaar van de baan. In 2011 troffen de twee heren elkaar al twee keer eerder, beide wedstrijden gingen in straight sets naar Berdych. Tijdens de Australian Open werd het 6-4 6-2 6-3 en bij het ATP-toernooi in Beijing verliet Berdych de baan met een 6-1 6-0 overwinning.

Het is niet verrassend te noemen dat de 26-jarige Tsjech ook voor deze ontmoeting op het BNP Paribas toernooi de onbetwiste favoriet is. Op een overwinning van Berdych staat bij Unibet een quote van 1,35. Een zege van Verdasco is gewaardeerd met een quote van 3,10.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top