Ga naar hoofdinhoud

ATP Madrid LIVE met Federer, Nadal en Djokovic

6 mei Federer – Soderling ATP Madrid kwartfinale live. Roger Federer staat vandaag in de kwartfinale van het Mutua Madrid Open toernooi tegenover Robin Soderling.

Federer wist in de derde ronde te winnen van Malisse, Soderling ontdeed zich van Tsonga. De wedstrijd staat op 19.00 uur gepland op het Manolo Santana court.

Federer en Soderling hebben het zestien keer eerder opgenomen tegen elkaar. Hiervan wist de Zweed er slechts één te winnen. Dit was tijdens de kwartfinale van Roland Garros in 2010, het toernooi waar Soderling de finale wist te bereiken.

Unibet verwacht echter dat het voorlopig bij één overwinning van Soderling blijft. Op een overwinning van de Zweed staat namelijk een quotering van 2,90. Wanneer Federer zich plaatst voor de halve finale, keert Unibet 1,40 maal uw inzet uit.

De nummer één van de wereld, Rafael Nadal, neemt het in de kwartfinale op tegen de service-volley spelende Michael Llodra (ATP-27). In officiële ATP-wedstrijden hebben Nadal en Llodra het nog niet eerder tegen elkaar opgenomen. In 2003 speelde ze een keer voor het Aix En Provence Toernooi, deze wedstrijd wist Nadal te winnen.

Ook in deze wedstrijd is Nadal de grote favoriet, gezien zijn quotering van 1,01. Op Llodra staat een quotering van maar liefst 20,00. De man in vorm, Novak Djokovic (ATP-2), staat voor een plek in de halve finale tegenover de Spanjaard David Ferrer (ATP-6).

Als Djokovic ook deze wedstrijd weet te winnen, verbreekt hij het record van Ivan Lendl. Ook deze match kunt u live kijken mits u een Unibet account heeft.

De Servier staat op dit moment op negenentwintig ongeslagen wedstrijden in 2011. Hierbij komen ook nog twee wedstrijden voor de Davis Cup, eind 2010. In totaal is Djokovic dus eenendertig wedstrijden achtereen ongeslagen.

Unibet verwacht dat Djokovic dit record gaat bereiken, gezien de quotering van 1,28. Op een stunt van Ferrer staat een quotering van 3,55.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top