Ga naar hoofdinhoud

16 mei live Dimitrov – Andujar ATP Nice

16 mei Dimitrov vs Andujar ATP Nice. Het grote talent Grigor Dimitrov uit Bulgarije staat vandaag tegenover Pablo Andujar (ATP-49). Beide spelers zullen strijden voor een plek in de tweede ronde van het Open de Nice Cote D’Azur.

ATP Nice in volle gangDe wedstrijd staat omstreeks 15.00 uur gepland op het Centre Court en is voor alle accounthouders van Unibet LIVE te volgen. Een account is snel, eenvoudig en gratis aan te maken bij Unibet.

Dimitrov en Andujar hebben het één keer eerder tegen elkaar opgenomen. Deze wedstrijd was alleen niet op ATP-niveau, maar op Challenger niveau.

In 2010 tijdens het Challenger toernooi in het Zwitserse Geneve stonden Dimitrov en Andujar tegenover elkaar. Deze partij werd destijds gewonnen door Dimitrov met 6-2 4-6 en 6-4.

Unibet heeft echter in deze wedstrijd Andujar licht als favoriet geposteerd. Op een overwinning van de 25-jarige Spanjaard staat een quote van 1,80. Dimitrov is met een quote van 1,97 licht in de underdogpositie.

De laatste wedstrijd op het Centre Court rond 17.50 uur gaat tussen de thuisspelende Eduard Roger-Vasselin (ATP-127) en Andreas Seppi (ATP-150) uit Italië.

De spelers, beiden 27 jaar, hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Gezien de year to date statistieken, draaien Roger-Vasseling en Seppi nog geen topseizoen.

Roger-Vasselin wist slechts drie van zijn acht partijen in winst om te zetten. Seppi doet het met vier overwinningen in elf wedstrijden niet veel beter.

Toch verwacht Unibet dat de Italiaan de wedstrijd naar zich toe zal trekken. Op een overwinning van Seppi staat een quotering van 1,78. De lager geklasseerde Roger-Vasselin moet het doen met een quotering van 2,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top