Ga naar hoofdinhoud

Zwangere Sabia Engizek niet meer op televisie

Voor Sabia Engizek zit het Nederlandse televisie avontuur er alweer op. Na slechts twee afleveringen heeft SBS6 het programma Mindmasters van de buis gehaald. De zwangere ex-vriendin Rafael van der Vaart is teleurgesteld.

Sabia Engizek

Uri Geller en Walter Rolfo presenteerden de nieuwe show van SBS6. In de jury van programma zaten naast Sabia Engizek ook Boer Geert, Peter R. de Vries, Kay Nambiar, Patricia Paay, Monique Smit, Jochem van Gelder, Wolter Kroes, Lisa Michels en Patty Brard.

Voor allemaal was het afgelopen weekend een complete verrassing toen duidelijk werd dat zij komende vrijdag niet meer op hoeven te draven voor een nieuwe aflevering; het programma trekt te weinig kijkers.

Na al het gedoe rondom haar zwangerschap is dit voor Sabia Engizek wederom even slikken. In het Duitse ‘Bild’ zei ze: “Ik heb het nieuws de volgende ochtend gehoord, gelukkig pas na het ontbijt. Natuurlijk is het jammer, want ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik ben nu met mijn kinderen voorbereidingen aan het treffen voor kerst-tijd en we willen daar eerst samen van genieten. Ik heb diverse gesprekken lopen over verdere projecten voor het volgende jaar, ook op de televisie.”

Zet bij bookmaker 888sport in op de volgende wedstrijd van Rafael van der Vaart. 3,40 voor je euro als Real Betis op 5 december wint. Lees ook: handleiding wedden op sport

Lage kijkcijfers

De lage kijkcijfers zijn volgens Uri Geller te wijten aan de ellende in de wereld: “Het nieuws vandaag de dag is alleen maar negatief, van terrorisme tot kleine lokale dingen waar mensen ongelukkig van worden. Het kan zijn dat mensen niet in de stemming zijn voor een vrolijk programma.”

Een SBS woordvoerder houdt het op: “De kijker kon MindMasters Live onvoldoende waarderen en het werd dan ook niet goed genoeg bekeken. Ondanks de nodige inhoudelijke verbeteringen bleef het teleurstellend en zien wij dit ook niet meer veranderen. Daarom hebben we besloten om hier niet mee door te gaan.”

Baby Rafael van der Vaart

De zwangerschap van Sabia gaat zijn gangetje. Over een week of 10, 11 zal het kind van Rafael van der Vaart als het goed is ter wereld komen. Sabia Engizek liet onlangs weten er thuis amper over te praten. Reden daarvoor is de miskraam die zij (en Rafael van der Vaart) twee jaar geleden na 19 weken zwangerschap kreeg. “We spraken iedere dag over Solana en verheugden ons op haar komst. Toen was ze er ineens niet meer. Dat was voor de kinderen moeilijk te bevatten. Amaya zegt nog steeds: ‘ik mis mijn zusje’. Dat breekt mijn hart.”

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top