Ga naar hoofdinhoud

Willem Holleeder en Badr Hari excursies: Serrée stopt met tour De Neus

Badr Hari – kickboksen. Bij het Amsterdamse evenementenbureau Van Aemstel Produkties kun je nog steeds terecht voor de opmerkelijke Badr Hari tour. Organisator Raoul Serré heeft echter de Willem Holleeder tour per direct van het programma gehaald. Aanleiding hiertoe is het nieuws dat gisteren naar buiten kwam.

Willem Holleeder en Badr Hari

Van Aemstel Produkties organiseert al sinds 1997 opmerkelijke rondleidingen door Amsterdam. Wat te denken van de ‘rattentour’, de ‘liquidatietour’ of de ‘rondleidingen met een leernicht’? Meest opvallende excursies zijn echter de Willem Holleeder tour en de Badr Hari tour.

Tour Badr Hari en Willem Holleeder GettyBoek je bij het evenementenbureau de Badr Hari excursie dan kom je bijvoorbeeld langs de Jimmy Woo en Club Air (de plaatsen waar Hari personen ernstig heeft mishandeld). De kickbokser staat sinds de mishandeling van Koen Everink in een kwaad daglicht en het evenementenbureau is daar handig op in gesprongen. Serrée: “We doen dit omdat Badr Hari hot is en wij altijd op zoek zijn naar originele tours door Amsterdam. Deze nieuwe rondleiding is een perfecte combi van onze al lang bestaande sterrentour en liquidatietour.”

De Badr Hari rondleiding voert je ook langs de sportschool waar Hari trainde en langs Bar Moustache, de tent waar hij met Estelle Cruijff werd betrapt toen het hem verboden was een horecagelegenheid te bezoeken. Je kunt de tocht afsluiten met een workshop kickboksen.

Wedden op boksen: zet bij de bookmakers in op hét gevecht Mayweather – Pacquiao op 3 mei aanstaande. Mayweather noteert 1,44 en winst Pacquiao 2,88.

Willem Holleeder gaat te ver

Voor Raoul Serrée is het na gisteren gedaan met de Holleeder tour. “Ik kan de tour niet meer verkopen nu we weten dat Holleeder kinderen bedreigt”.

Gisteren kwamen ‘de vrouwen’ rond de beruchte crimineel naar buiten met het nieuws dat zij verklaringen / getuigenissen zullen afleggen voor de rechter. Willem Holleeder zou zijn neefje een pistool tegen het hoofd hebben gezet en zijn eigen familie ernstig hebben bedreigd en onder druk hebben gezet.

De rondleiding stond sinds 2012 op het programma, het jaar dat Holleeder werd vrijgelaten. Een succes werd het en volgens Serrée zeker toen ‘de Neus’ een keer lachend op zijn scooter voorbij scheurde.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top