Ga naar hoofdinhoud

Sabia Engizek gebruikt test nanny – nieuwe vriendin Rafael van der Vaart

Sabia Engizek – zwangerschap. Nadat ze een aantal weken geleden met een heel klein buikje op de voorkant van een Duitse glossy stond, leek Sabia Engizek iedereen ervan te hebben overtuigd over een maand of vier een baby te krijgen. De familie van Rafael van der Vaart is daar helemaal niet zeker van en denkt dat de Turks/Duitse de boel bedonderd.

Ondertussen lijkt Rafael van der Vaart zich uitstekend te vermaken met zijn nieuwe vriendin: Christie Bokma.

Geen zwangerschap Sabia Engizek

Leugens, leugens en nog eens leugens. Dat zijn het wat de grootvader van Rafael van der Vaart betreft. Lolita van der Vaart en Sabia Engizek VI ImagesEen paar dagen geleden werd Sabia nog door paparazzi op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl zij babykleertjes uitzocht in een warenhuis. Ook dat kan de familie Van der Vaart niet overtuigen. “Het lijkt wel alsof iedereen gek is geworden. Wat denken ze nou? Ze neemt de hele wereld in de maling. Ik wil er verder niets meer over zeggen. Ik heb al te veel gezegd”, aldus een zeer geïrriteerde Lolita van der Vaart, de moeder van de oud Oranje speler.

Zwangerschapstest was van de nanny

Inmiddels steken de meest bizarre theorieën weer de kop op, waaronder dat Sabia zou zichzelf hebben geïnsemineerd of zwanger is geraakt na terugplaatsing van ingevroren eicellen. Hoe dan ook, natuurlijk zwanger zijn geraakt van Rafael van der Vaart lijkt onmogelijk want de voetballer was destijds al naar Spanje vertrokken.

Tegen De Telegraaf zou een familielid gezegd hebben: “Rafael zou zijn verantwoordelijkheid zeker hebben genomen als hij ervan overtuigd was dat er een kind kwam. Hij heeft aangedrongen op medisch bewijs, maar dat is nooit overtuigend geleverd.” Een aangeleverde positieve zwangerschapstest zou een oud exemplaar van een voormalige nanny zijn geweest.

8 november speelt Van der Vaart met Sevilla tegen het Real Madrid van Cristiano Ronaldo! Zet in op de wedstrijd bij 888sport en krijg 3,78 voor iedere ingezette euro als Sevilla wint. Lees ook: wedden op voetbal

Nieuwe vriendin Rafael van der Vaart

Ondertussen heeft Rafael van der Vaart een nieuwe liefde opgeduikeld. De 23-jarige Christie Bokma uit Amsterdam doet het hart van de voetballer momenteel sneller kloppen. “We hebben het leuk samen, meer heb ik er niet over te zeggen”, aldus de moeder van een 7-jarig zoontje. Van der Vaart ontkent het hebben van een nieuwe vriendin niet maar zegt: “Ik heb besloten niet meer naar buiten te treden met mijn privéleven. Daarvoor is er in het verleden teveel gebeurd.”

Moeder Lolita verkeerd nog in de ontkennende fase: “Dat mijn zoon een nieuwe vriendin zou hebben, is ook al een fabel.”

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top