Ga naar hoofdinhoud

Sabia Engizek is echt zwanger – geen hereniging Van der Vaart

Zwangerschap Sabia Engizek. De ex-vriendin van Rafael van der Vaart heeft eindelijk bewezen zwanger te zijn. Op de voorkant van een Duitse glossy is de voormalig voetbalvrouw te zien met een klein zwanger buikje.

Sabia is overigens binnenkort op de Nederlandse televisie te zien in het programma Mindmasters. Samen met boer Geert zal zij in de zogenaamde ‘raad van tien’ van het programma plaatsnemen. Het programma komt vanaf vrijdag 20 november a.s. live op tv en wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Mey.

Sabia Engizek – zwanger

De wildste geruchten deden in Duitsland de ronde. Sabia Engizek zou zelfs volgens sommigen helemaal niet zwanger zijn, maar gebruik maken van een draagmoeder. Afgelopen week kwam een einde aan alle onzekerheid.

In een interview op de Duitse zender ProSieben vertelde Sabia Boulahrouz (ze heeft de naaam van haar ex-man Khalid Boulahrouz weer aangenomen) over haar breuk met Rafael van der Vaart. De Noord-Hollander speelde lange tijd voor HSV in de Duitse Bundesliga, maar vertrok afgelopen zomer naar Sevilla (Primera Division). Sabia bleef in Hamburg achter met een gebroken hart: “We waren als een familie en zoiets waardevols zet je niet zomaar aan de kant. Zeker niet als ook nog een ongeboren kindje in het spel is.” De breuk is volgens de Turks-Duitse definitief. “Een hereniging? Daarvoor is de pijn van de breuk veel te groot.”

Veel sympathie

In Duitsland krijgt Engizek een boel sympathie na haar ontboezemingen. Op social media laat zij haar dankbaarheid weten. Zaterdag zette zij op Instagram: “I really appreciate your support! 💕 thank you all for so much love!”

Bescheiden buik

Op de voorkant van het Duitse Gala pronkt Sabia met een klein buikje. Door een ‘gebroken hart’ heeft ze tien kilo verloren. “Mensen vinden het raar dat ik in mijn toestand zoveel gewicht ben kwijtgeraakt. Het einde van mijn relatie en alle ophef daarover van buitenaf heeft mijn keel dichtgeknepen. Ik krijg van mijn gynaecoloog extra vitamines om aan te sterken”, aldus de aanstaande moeder.

Tickets voor de finale van het EK Darts winnen? Doe mee aan onze verloting!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top