Ga naar hoofdinhoud

Sabia Engizek is blij als baby er in februari is: Rafael superpapa

Terwijl Rafael van der Vaart zich met zijn nieuwe vriendin Christie Bokma vermaakt, heeft Sabia Engizek het zwaar. De zwangere ex-vriendin van de voetballer nam twee keer deel in de jury van het geflopte programma MindMasters en focust zich nu alleen maar op de komst van haar baby. Het kindje van Rafael van der Vaart en Sabia Engizek wordt in februari verwacht.

Baby Sabia Engizek

In een pas verschenen interview met ‘Bunte’ liet Sabia Engizek zich positief uit over Rafael van der Vaart. De Duitse die al twee kinderen kreeg met voetballer Khalid Bhoularouz en ook een oudere dochter heeft uit een eerdere relatie, heeft ook twee miskramen moeten verwerken.Baby Sabia Engizek Getty In 2008 beviel ze na 6 maanden van dochter Anissa, dat kort na de geboorte overleed. Het kindje kwam tijdens het EK voetbal ter wereld terwijl Bhoularouz voor Oranje speelde. In 2013 verloor Sabia het eerste kind van haar en Van der Vaart na 19 weken zwangerschap.

Ondanks alles wilde zij nog een poging wagen: “Omdat hij mijn twee kinderen twee jaar lang als zijn eigen kinderen behandeld heeft, heb ik gezegd: oké, we proberen nog een keer samen een baby te krijgen. Omdat hij zo’n goede vader is, maak ik me er geen zorgen over dat hij er niet zal zijn voor ons gezamenlijke kind”, aldus Sabia Engizek in Bunte. “Hij is een Superpapa en hij is altijd welkom om zijn kind te zien”, voegt ze eraan toe. Het grootste deel van de opvoeding zal op Sabia terecht komen.

Zet bij bookmaker 888sport in op de eerstvolgende wedstrijd van Van der Vaart met Real Betis en pak als nieuwkomer 3x de winst! Wint Betis zaterdag van Las Palmas? Zet een tientje in en pak 99,90 bij een juiste voorspelling! Lees meer: handleiding wedden en wedden op voetbal

Ondertussen tast de Duits/Turkse nog altijd in het duister omtrent de reden van de breuk tussen haar en Rafael van der Vaart. En ook is er nog steeds het verdriet erom: “De ene keer ben ik treurig, dan gaat het weer wat beter.” Voor haar kinderen Amaya (5) en Daamin (4) is het eveneens lastig “Rafael komt niet meer terug. En ik kan ook niet goed verklaren waarom niet. Ze hebben er verlatingsangst van gekregen, klampen zich aan mij vast.”

Televisiewerk

Strandde onlangs nog het programma MindMasters, de volgende klus dient zich alweer aan. Sabia Engizek wordt financieel onderhouden door haar ex-partners en kan het zelfstandig niet redden. “Natuurlijk wil ik ook alleen voor mijn kinderen kunnen zorgen. Wat kan ik überhaupt? Ik was huisvrouw, moeder en partner. Ik was daar gelukkig mee. Nu zit ik in een nieuwe situatie.” Tegen Bild zei ze onlangs: “Ik heb verschillende gesprekken over nieuwe projecten voor het komende jaar. Maar allereerst wil ik deze zwangerschap tot een goed einde brengen. Ik zal blij zijn als alles eindelijk voorbij is.”

Christie Bokma en Rafael van der Vaart

Model Christie Bokma houdt zich bewust weg van de media. Een woordvoerder van het modellenbureau waaraan zij verbonden is zegt: “Er wordt ontzettend op haar gejaagd, maar daar doet ze niet moeilijk over. Ze is gewoon verliefd geworden. Ze wil geen interviews doen en over haar liefdesleven praten. Christie wil niet bekendstaan als ‘het liefje van’.”

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top