Ga naar hoofdinhoud

Rafael is vader baby Sabia en Yolanthe onmogelijk voor nanny’s

Baby Sabia Engizek en Yolanthe Sneijder. Rafael van der Vaart bekent de vader te zijn van de baby die zijn ex-vriendin Sabia over een week of 12 verwacht. Ondertussen is het in Istanbul een komen en gaan van nanny’s. Voor Yolanthe Sneijder-Cabau is niets goed genoeg voor Xess Xava.

Sabia Engizek en Yolanthe Sneijder

De twee voetbalvrouwen zijn er maar druk mee…, zwangerschappen en baby’s. De één net een maand geleden bevallen en, als het allemaal echt moet gaan gebeuren, dan komt eind februari het kindje van Sabia Engizek en Rafael van der Vaart. Dat de Turks/Duitse daadwerkelijk een kind bij zich draagt is nu wel echt duidelijk.

Rafael van der Vaart GettyAfgelopen weekend vertelde Sabia bij Thuis op Zondag over haar zwangerschap en over het feit dat ze nog maar zo’n klein buikje heeft. Dat Rafael zich afzijdig houdt weet zij aan het feit dat hij zich concentreert op het voetbal.

Rafael is de vader

Boze tongen beweerden de afgelopen tijd dat Rafael van der Vaart niet de vader van de baby is, maar aan die onzekerheid lijkt nu een einde te zijn gekomen. In een sms-bericht aan Sabia zou Van der Vaart volgens het Duitse In-Touch hebben gezegd dat hij er straks zal zijn als de baby er is. De voetballer zegt zijn verantwoordelijkheid te zullen nemen. Dat de twee ooit nog bij elkaar komen lijkt niet waarschijnlijk. Rafael van der Vaart heeft aangegeven voorlopig alleen maar rust te willen.

Zondag speelt Rafael van der Vaart met Real Betis tegen Atletico Madrid. Een voorspelling doen en geld winnen? Zet bij bookmaker 888sport in op winst Betis en krijg 6,00 voor iedere euro die je inzet! Lees ook: wedden op voetbal

Yolanthe en Xess Xava

Ondertussen gaat het leven in Istanbul ook verder. Op 15 oktober beviel Yolanthe Sneijder van een kerngezonde jongen en daarmee werd Wesley Sneijder trotse vader van een tweede zoon: Xess Xava.

Yolanthe schijnt zich ontpopt de hebben als een onmogelijke moeder. Al drie kindermeisjes zijn weggelopen en inmiddels zijn Wesley en Yolanthe op zoek naar twee nieuwe nanny’s, waarvan er één sowieso uit Nederland moet komen. Yolanthe is volgens een ingewijde enorm kritisch wat de opvoeding van Xess betreft. Volgens de manager van Yolanthe, Xenia, zijn deze berichten allemaal niet waar. Sterker nog, er nog nooit een nanny in het huishouden geweest…

Morgen speelt Wesley Sneijder met Galatasaray tegen Antalyaspor. Je krijgt bij 888sport voor iedere euro die je inzet 2,30 terug als Sneijder een doelpunt weet te scoren! Meer weten over wedden? Lees de handleiding

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top