Ga naar hoofdinhoud

Rafael van der Vaart met Sabia naar Turkije? Besiktas heeft interesse

Rafael van der Vaart – HSV – Besiktas. Het gonst van de geruchten in de Duitse media over een mogelijk vertrek van Rafael van der Vaart naar Turkije. Besiktas uit de Turkse Süper Lig zou interesse hebben getoond in Van der Vaart en Sabia Engizek zou zich wel thuisvoelen in het land waar haar roots liggen.

Mede dankzij Rafael van der Vaart blijft Hamburger SV op het nippertje volgend seizoen actief in de Bundesliga. De topper van HSV is echter met zijn jaarsalaris van 3,5 miljoen aan de dure kant voor de club.

Salaris Van der Vaart mogelijk onbetaalbaar

HSV moet na het rampseizoen 2013-2014 reorganiseren en de vraag is of ze het salaris van Van der Vaart nog wel kunnen betalen, zo denkt de Duitse media. Rafael van der Vaart ziet zichzelf nog niet zo snel vertrekken: “Ik speel graag ook volgend seizoen voor Hamburger SV. Ik houd van deze club en wil blijven.” Het contract van Van der Vaart loopt half 2015 af.

Besiktas legt contact met zaakwaarnemer

Over een mogelijk vertrek naar Besiktas laat de sterspeler weinig los: “Ik heb niemand van Besiktas gesproken. Besiktas heeft wel contact met mijn zaakwaarnemer in Nederland opgenomen. Ik weet alleen niet of zij een bod hebben neergelegd bij HSV.” Behalve Besiktas zou ook Ajax nog immer interesse hebben in Van der Vaart.

WK Voetbal 2014

Inmiddels is Van der Vaart in Portugal aangekomen waar het Nederlands elftal traint voor het WK voetbal 2014. Van der Vaart hoort bij de voorlopige Oranje selectie van Louis van Gaal en de ploeg is in volle voorbereiding voor het WK 2014.

Gokken op WK voetbal 2014

Wedden op voetbal? Voorafgaand het toernooi is Brazilië de grote favoriet met een notering van 3,85 bij bookmaker Unibet. Argentinië noteert 5,75 voor winst, Duitsland 6,50 en Spanje 7,50. Wint Oranje het WK 2014 dan levert je dat maar liefst 30,00 op. Een overwinning van België staat op 18,00! Wedden op het WK 2014 maakt de wedstrijden voor jou nog veel spannender!
Advertorial

Unibet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top