Ga naar hoofdinhoud

Karim Benzema weer betrokken bij seksschandaal

Franse voetbalspelers en seksschandalen. Ze gaan hand in hand. Voor de tweede keer in een paar jaar betreft het Karim Benzema, sterspeler van Real Madrid.

‘Karim Benzema chanteerde mogelijk Mathieu Valbuena’

Vorige maand werden voetballer Djibril Cissé en drie anderen al aangehouden wegens vermeende chantage van zijn oud-ploeggenoot Mathieu Valbuena. De vier zouden een vermeende sekstape van Valbuena in bezit hebben. Sinds dit seizoen speelt Valbuena bij Lyon, eerder speelde hij samen met Cissé bij Olympique Marseille.

Nu is ook Karim Benzema aangehouden in de zaak, om te worden verhoord. Benzema en Valbuena spelen allebei voor het Franse nationale team. Valbuena zei een paar maanden geleden dat hij dreigende telefoontjes had gekregen en dat hij werd gechanteerd om 150.000 euro, om de sekstape van hem en zijn vriendin buiten de publiciteit te houden. Het is onduidelijk of Benzema hem van advies bediende, of dat het meer dreigend was. Bij het aftappen van telefoongesprekken is de naam van Benzema in elk geval gevallen.

Tweede seksschandaal voor Karim Benzema

Het is niet de eerste keer dat Karim Benzema betrokken is bij een seksschandaal. Zes jaar geleden zouden hij en Franck Ribéry de 17-jarige prostituee Zahia Dehar hebben betaald voor seks. De legale leeftijd voor prostitutie in Frankrijk is 18. In 2011 liet Justitie de zaak vallen tegen Ribéry en Benzema, omdat zij niet hadden kunnen weten dat Zahia Dehar minderjarig was.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top