Ga naar hoofdinhoud

Badr Hari weer in de problemen: vechtpartij met toeristen bij hotel Marrakech

Badr Hari – vechtpartij Marrakech. We kijken er nauwelijks meer van op… Badr Hari is wederom betrokken geraakt bij een vechtpartij. En natuurlijk niet in de ring, want dat kun je geen vechten meer noemen, maar op straat bij een hotel met een groep Britse toeristen. Het lijkt erop dat het na een bezoek aan een discotheek mis ging.

Vechtpartij Badr Hari in Marrakech

Volgens nieuwsberichten uit Marokko, waar Badr Hari geldt als een grote held, vond het incident afgelopen zondagnacht plaats in het nachtleven van Marrakech. De vechtpartij ontstond na een flinke woordenwisseling en liep vervolgens volkomen uit de hand. Zowel Badr Hari als de Britse toeristen zijn door de politie meegenomen naar het bureau.

Ficq weet van niets

Badr Hari brengt het meeste van zijn tijd door in Marokko. In Nederland kan de kickbokser zich weinig fouten meer veroorloven en in zijn ‘eigen’ land wordt hij vooralsnog op handen gedragen en heeft hij geen last van het hem in Nederland opgelegde horecaverbod. Advocate Benedicte Ficq bereidt zich ondertussen voor op het hoger beroep van haar cliënt. Badr Hari kreeg begin dit jaar anderhalf jaar celstraf opgelegd voor de mishandeling van Coen Everink en vindt dat uiteraard volkomen onterecht. Ficq liet desgevraagd niets te weten van het voorval in Marokko: “’Ik heb geen idee, en als ik het wel zou weten zou ik er niets over zeggen.”

Badr Hari stelt in de ring weinig voor

Hari - Quarteron afgelastWat de aanleiding voor de vechtpartij was, blijft gissen. Een opmerking over Estelle Cruijff zal het niet geweest zijn. Misschien een opmerking over een van de tegenstanders van Badr Hari in de ring, die zijn tegenwoordig ook meer van het kaliber ‘vrouw’. Hari laat zich nog wel eens zien in de ring maar wellicht alleen voor het geld.
Eerder deze maand won Hari tijdens het Global Fighting Championship in Dubai met KO in de eerste ronde van Arnold Oborotov. Het gevecht tegen Patrice Quarteron werd afgelast. Geruchten gingen dat Mike Passenier het management van Quarteron geld bood om van het gevecht af te zien.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top