Ga naar hoofdinhoud

Badr Hari en Cristiano Ronaldo in Marokko: Hari dreigt met slaan

Badr Hari en Cristiano Ronaldo. Dat de kickbokser en de voetballer het goed met elkaar kunnen vinden is al langer bekend. Op dit moment vieren de twee zelfs samen vakantie in Marokko waar Badr Hari het publiek ‘bij God zweert’, degene te zullen slaan die zich misdraagt in bijzijn van Ronaldo.

Hari die eind deze maand eindelijk de uitspraak van hoger beroep te horen krijgt, postte onlangs ook een foto van hemzelf en zijn dochter Amber, die hij samen met Daphne Romani kreeg. Of het charme offensief bij de rechter gaat werken, is zeer de vraag.

Badr Hari – Cristiano Ronaldo

Op internet verscheen dit weekend een filmpje waarbij Badr Hari in een chaotisch steegje in Marrakesh te zien is. Hij spreekt daar, alvorens Cristiano Ronaldo in beeld komt, de mensen toe en waarschuwt hen zich te gedragen. Hari: “Laat me me niet hoeven schamen. Ik heb hem (Ronaldo, red.) gezegd dat Marokko een mooi land is en dat hij hier veel fans heeft. Als hij tevoorschijn komt, juich hem dan toe.” De omstreden kickbokser voegt daaraan toe: “Luister heel goed naar me: Ik zweer het bij God; ik zal degene die zich misdraagt slaan.”

En dat wil natuurlijk niemand, en dus juicht iedereen braaf zoals Hari heeft gezegd als de sterspeler van Real Madrid voorbij komt.

Proces

In het hoger beroep dat afgelopen zomer diende in de mishandelingszaak tegen o.a. Koen Everink, valt op 29 oktober een beslissing. Badr Hari draaide onlangs zijn advocate een rad voor ogen door te beweren in Marokko in een toernooi te moeten vechten. Dat bleek achteraf een leugen en de advocaat liet Hari vervolgens vallen. Hari vertrok een paar jaar geleden naar Marokko omdat hij daar meer vrijheden geniet dan in Nederland.

Zet in op boksen! 28 nov. Wladimir Klitschko – Tyson Fury. Bij de bookmakers pak je 4,00 voor iedere euro als Fury wint. 20 dec. de UFC toppartij Junior Dos Santos – Alistair Overeem! 3,50 voor een overwinning van Overeem.

Om wat vriendelijker voor de dag te komen postte hij onlangs op Instagram een foto van zichzelf met dochtertje Amber. “Dineren met de liefde van mijn leven,” schreef hij erbij. In de rechtszaal gebruikte hij zijn dochter om de rechters te paaien: “Ik ben vader geworden. Kinderen veranderen je leven. Ik houd zoveel mogelijk voor mijzelf. Wat eenmaal op het internet staat, krijg je er niet meer af.” Het kind kreeg hij samen met Daphne Romani.

Tickets voor de finale van het EK Darts winnen? Doe mee aan onze verloting!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top