Ga naar hoofdinhoud

Badr Hari aangehouden in Dubai en bedreigt op Instagram

Badr Hari is na zijn kickboks wedstrijd in Dubai door de politie aldaar aangehouden op het vliegveld. Hari vocht afgelopen donderdag in het Global Fighting Championship en won na twee KO’s het toernooi. De titel en twee ton rijker wilde Badr Hari dit weekend weer huiswaarts keren.

Ficq: zaak uit eind 2011

Op het vliegveld werd Hari echter aangehouden en voor verhoor door de politie meegenomen. Zijn advocate Bénédicte Ficq ontkende aanvankelijk dat haar cliënt was aangehouden maar later gaf zij toe: “Mijn cliënt is gehoord over een kwestie die eind 2011, begin 2012 speelde.” Verder werden geen mededelingen gedaan waarover de kwestie dan wel ging en evenmin is het duidelijk of Badr Hari in dit geval een getuige danwel verdachte is.

Volgens raadsvrouw Ficq is Hari weer op vrije voeten en zit hij niet vast, zoals sommigen beweren. De zaak ligt momenteel bij het OM, zo zegt de politie van Dubai.

Badr Hari vergeet niemand

In de Telegraaf van vandaag (dinsdag 3 juni) staat dat er een bericht op het Instagram account van Badr Hari staat, dat veel getuigen in de Nederlandse strafzaak tegen de roemruchte kickbokser in het verkeerde keelgat is geschoten. Op het Instagram account staat: “Sommige mensen die me wat hebben aangedaan in het verleden denken dat ze van me af zijn, maar guess what. Jullie staan nog allemaal op mijn lijstje en ik vergeet niemand.”

Aangezien niet zeker is of Badr Hari dit bericht zelf heeft geplaatst kan er niet veel tegen worden gedaan. Het OM reageert: “De tekst is onvoldoende concreet om als bedreiging te worden gezien, tenzij in een context maar die is hier niet aanwezig.

Lees alles over Badr Hari
Advertorial

888 Poker

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top