Ga naar hoofdinhoud

Baby Yolanthe maakt het goed – rechtzaak door conflict villa Ibiza

Yolanthe – baby. Het kind van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau maakt het goed. De zoon van het paar, Xess Xava, is inmiddels een week of 7 oud en lijkt op zijn vader én moeder. Tussen alle baby-perikelen door, zijn Wesley en Yolanthe verwikkeld in een conflict met bouwondernemer Jeroen Nuijten aangaande de villa op Ibiza. Een rechtzaak staat gepland.

Wesley en Yolanthe Sneijder

Alles in het leven van de Oranje voetballer en zijn vrouw draait om Xess Xava. Het jongetje lijkt volgens zijn grootmoeder op Wesley, maar heeft het mondje van Yolanthe. Onlangs plaatste Wesley op Instagram: “Het vader worden van onze geweldige kleine zoon is onbeschrijfelijk. Xess Xava, ik hou zo veel van je! En Yolanthe, mijn lieve, geweldige vrouw en beste vriendin, ik ben meer dan trots op jou.”

Yolanthe had een zware bevalling en is nog enigszins emotioneel. “Het zet ook alles op zijn kop en kan je onzeker maken,” zei ze onlangs in het tijdschrift Grazia. “Hij moest twee keer per dag worden gewogen en er werd paniekerig over gedaan. Bezorgde blikken. Misschien moest ik toch over op kunstvoeding. Yolanthe Sneijder GettyDat maakte me verdrietig, ik dacht: doe ik het wel goed? Uiteindelijk bleek alle hysterie voor niets, zoals Wes al had voorspeld.”

Over-emotioneel

Wesley Sneijder moest kort na de bevalling i.v.m. EK 2016 kwalificaties al weer op trainingskamp met het Nederlands Elftal. “Ik was over-emotioneel en wist niet eens waaróm. Ik keek naar ons baby’tje en dacht: Als hij maar gelukkig wordt, als niemand hem maar pijn doet, als ik hem maar kan beschermen. Hij is nog zo kwetsbaar en klein.”

Over de zware bevalling zei de kersverse moeder: ”Toch is het me gelukt rustig te blijven. Ik hield me vooral vast aan het idee: straks heb ik mijn baby’tje in mijn armen. Het is bijna niet te omschrijven hoe dat voelde. Dit is van mij en van mijn grote liefde. Wes, mijn rots in de branding tijdens de bevalling, heeft de navelstreng doorgeknipt. Trots, geëmotioneerd.”

Over een paar weken begint het werkzame leven weer voor Yolanthe. “Ik wil rust en ritme creëren voor ons kindje, maar ook voor Wesley en mij. “En na een paar draaidagen in Nederland weer een paar weken bij mijn gezin zijn.”

Zet in op de wedstrijd van Wesley Sneijder met Galatasaray op 4 december. 1-0 uitslag levert maar liefst 8,50 per ingezette euro op! Lees ook: wedden op voetbal

Conflict villa Ibiza

In 2007 overleed de vader van Yolanthe. Vermoedelijk stierf de 53-jarige Xavier Cabau aan een hersenbloeding maar ook wordt gesproken van zelfmoord en een drugsprobleem. De grote horeca ondernemer liet onder andere een vervallen villa in Cala Tarida (Ibiza) na. Wesley en Yolanthe wilden de woning rigoureus verbouwen en namen architect Jeroen Nuijten in de arm.

De Brabantse ondernemer stak uren werk in de plannen, maar werd uiteindelijk aan de kant gezet door de nieuwe manager van het stel. De gemaakte kosten werden niet vergoed en dat pikt Nuijten niet. De rechtzaak staat op 9 december 2015 gepland. “Eindelijk, er gebeurt iets”, aldus de directeur van STB Exclusive Projects B.V Etten-Leur.

Manager Guido Albers

Guido Albers, de manager van Yolanthe en Wesley Sneijder, zegt over de kwestie: “Op dat moment waren ze niet eens rechtmatig eigenaar van dat huis. Reuze link. Dan ga je toch niet voor 1,2 miljoen en 25 stelposten verbouwen!” Yolanthe heeft nog veel broers, zussen en halfbroers- en zussen wat de zaak nog ingewikkelder maakt. “Daarom komen Yolanthe en Wesley bij mij. Om ze te behoeden voor mensen die ze willen uitbuiten.”

Jeroen Nuijten eist 140.000 euro van Sneijder. Indien Nuijten vorig jaar ‘reële rekeningen’ had getoond, was een rechtszaak tegen Wesley en Yolanthe nooit nodig geweest, aldus Albers. “Dan was er gewoon betaald. Maar die meneer wil zo nodig interessant doen. Wil niet met mij praten, maar stapt naar de krant. Ik laat mij echter niet chanteren.”

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top