Ga naar hoofdinhoud

Bijna baby voor Yolanthe Sneijder en is Sabia Engizek wel zwanger?

Baby Yolanthe Sneijder en Sabia Engizek. Terwijl Yolanthe Sneijder dikker en dikker wordt is er bij Sabia Engizek nog weinig te zien van een zwangerschap. De Duitse media vraagt zich nu openlijk af of de ex van Rafael van der Vaart wel zwanger is….

Yolanthe moet het nog een maandje volhouden voordat zij haar (naar verluidt) zoontje in de armen kan houden.

Yolanthe Sneijder en Sabia Engizek

Wesley Sneijder kan zich de komende tijd volledig richten op zijn kind. De stervoetballer stelde de afgelopen week met Oranje zeer teleur tijdens de EK voetbal kwalificatie. Het Nederlands elftal is er komende zomer op het EK voetbal 2016 hoogstwaarschijnlijk niet bij na te veel verloren kwalificatiewedstrijden.

Baby Yolanthe Sneijder GettyOp de baby hebben Wesley en Yolanthe Sneijder lang moeten wachten. “Wat mensen niet weten is dat we al best lang probeerden kinderen te krijgen maar het lukte niet”, vertelde Yolanthe onlangs bij Linda’s Zomerweek. Begin dit jaar onderging de presentatrice een operatie aan haar eierstokken en een hormoonbehandeling. Door het effect van de medicijnen veranderde haar uiterlijk en dat zorgde voor een enorme vloed aan roddels en kritiek.

Lees ook: wedden op EK 2016

Operatie en hormonen

“Ik kreeg zware medicijnen, een hormoonkuur. We waren al een paar jaar bezig toen bleek dat ik cysten op mijn eierstok had en geopereerd moest worden, dat was heel heftig maar daarna ging ik gewoon door met werk.”

“We hebben het bewust verborgen gehouden omdat ik nooit reageer op camera. Ik hoef geen verklaring af te leggen, we weten het zelf het best. Ik heb na die uitzending de hele dag bij mijn vaders graf gezeten. Er werden zulke lelijke dingen gezegd zoals: je was vroeger mooier of dat ik een dik botoxhoofd had. Nu achteraf ben ik alleen maar blij dat die middelen er zijn er dat een baby’tje op komst is.”

Sabia Engizek

Baby Sabia Engizek GettyOnlangs verscheen de 18 weken zwangere Sabia Engizek op de rode loper bij de première in Hamburg van Nacht der Legenden. Gehuld in een wijdvallende zwarte jurk viel er niets van een zwangerschap te ontdekken. ”Met mij gaat het heel goed en gelukkig met de baby in mijn buik ook. Ik ben heel erg gelukkig”, zei ze tegenover het Duitse Bild.

Sabia Engizek en Rafael van der Vaart gingen deze zomer uit elkaar. Van der Vaart verruilde de Duitse Bundesliga voor de Spaanse Primera Division. Nu Engizek geen riant saldo meer op haar bankrekening heeft staan moet ze zelf een inkomen bij elkaar sprokkelen. Zo heeft ze zich onlangs aangeboden bij Big Brother. Het Duitse ‘Closer’ schrijft: “Ze wilde absoluut het huis in, omdat ze geld nodig heeft. Maar het was te laat en ze eiste daarnaast een astronomisch bedrag.” Sabia zou ook haar dure levensstijl hebben aangepast; ze brengt nu zelf haar kinderen naar school en winkelt niet meer.

Lees ook: wedden op voetbal

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top