Ga naar hoofdinhoud

Nóg beter wedden op sport op vernieuwde website bookmaker 888sport

Bookmaker 888sport heeft hun website helemaal op de schop gegooid. Het ziet er niet alleen veel beter uit: sneller, duidelijker en makkelijker in gebruik. De site heeft nu een hele goede zoekfunctie, een nieuwe vormgeving en de indeling is aangepast. Alles is veel beter leesbaar en vindbaar en de site is nu ook zo uitgevoerd dat hij perfect werkt op ieder apparaat waar een browser op zit.

Wedden op Eredivisie? Zet nu in en pak hoge odds!

Prima wedden bij bookmaker 888Sport

Als je op de landingspagina van 888sport komt, valt het meteen op dat er behalve zwart, oranje en grijs ook wit wordt gebruikt als achtergrond in vierkante items, en dat leest stukken prettiger. Op de homepagina zie je een verzameling witte ‘tegels’ met daarin de belangrijkste sportgebeurtenissen die gaande zijn of binnenkort zullen plaatsvinden. Veel voetbal dus en tennis.

Als je meteen ziet wat je zocht, kun je erop klikken om het vakje groter te maken. Als je het nóg iets groter in beeld wilt hebben, is er ook nog de ‘expand’ knop waardoor de pagina over de gehele breedte wordt gevuld.

Als je op zoek bent naar een andere sport, zoals bijvoorbeeld Darts, kun je die opzoeken in het menu aan de linkerkant. Wat je ook kunt doen, is gebruik maken van de nieuwe zoekfunctie die heel onopvallend bovenaan de pagina verscholen zit, net onder de navigatiebalk met de menuknoppen. Wedden op Champions League GettyKlik je erop, wordt hij zichtbaar en als je bijvoorbeeld ‘Van Gerwen’ intypt, krijg je een overzicht van alle wedstrijden, weddenschappen en events die hem betreffen.

Nieuwe feature voetbal

Dan is er nog een andere, nieuwe en leuke feature: Football Visualisation. Hiermee worden alle live voetbalwedstrijden inzichtelijk gemaakt met grafieken, animaties en plaatjes. Zo zie je meteen wie tegen wie speelt en of er een gele of rode kaart wordt uitgedeeld, een corner, vrije trap of penalty wordt genomen en door of voor welk team, maar ook zie je of er een mogelijke corner aan zit te komen, de bal buiten het veld is gegaan, of de bal het doel mist of juist erin gaat en natuurlijk zie je meteen dat er gefloten wordt aan het einde van de wedstrijd.

Ook kun je zien of de bal veilig is of dat er net een gevaarlijke aanval gaande is op het veld en welke speler daarbij is betrokken. Ook zie je welke speler een vrije trap neemt of dat er een ingooi vanuit doel is en natuurlijk wie er scoort. Wedden op voetbal wordt leuker dan ooit!

Je kunt deze animaties bekijken in een tegeltje op dezelfde pagina als waarop de (live) weddenschappen omtrent die wedstrijd zijn te zien. Zo kun je extra snel anticiperen met een (nieuwe) live weddenschap inzetten als de wedstrijd voorbeeld op zijn kant gaat.

Statistieken voor bij het wedden op sport

Ook handig zijn de statistieken die ook een opknapbeurt hebben gekregen: helderder en beter leesbaar en ook makkelijker te bekijken doordat je ze in beeld kunt hebben staan terwijl je ook een blokje met weddenschappen omtrent die wedstrijd ernaast kan hebben staan.

Natuurlijk blijft bookmaker 888sport ook gewoon met allerlei goede bonusacties komen, zoals Gratis Weddenschappen, geld terug bij verliezen en huidige acties zoals de Big Bet Bounty.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top