Promotie wedden op FC Barcelona – PSV Champions League

Promotie wedden op Barcelona – PSV Champions League
Boosted odds PSV bookmaker Mr Green

FC Barcelona – PSV Champions League. Vandaag is het dan zover voor de kampioen…. Een dijk van een wedstrijd en wellicht een van de mooiste duels in de carrière van heel wat PSV’ers. Spelen tegen de beste voetbalclub ter wereld én Lionel Messi.

En stel je toch eens voor dat PSV niet verliest? En stel je voor dat je dan niet had geprofiteerd van deze Champions League promo van bookmaker Mr Green! Dan had je echt flink gebaald. Maar dat hoeft dus nog niet het geval te zijn!

Voor de wedstrijd van vandaag hebben we een fantastische bookmakers promotie voor je. Zelfs zo geweldig dat je maar 1 euro mag inzetten van de bookie. Want als je wint, win je ook echt dik! En als je verliest, ben je maar 1 euro kwijt. Lees verder en zie met welke PSV weddenschappen je vandaag kunt scoren in de Champions League.

FC Barcelona – PSV wedden promotie

De promotie is van bookmaker Mr Green. Een uitstekende bookie voor al je voetbalweddenschappen: voor het wedden op Champions League voetbal tot het wedden op de FA en nog veel en veel meer.

Zo af en toe komt Mr Green bij grote wedstrijden met een spectaculair actie en dat is ook vandaag het geval. Het aanbod voor Barcelona – PSV is: PSV verliest niet voor odds van 8.00 75.00! Ja, je leest het goed: je wint met de inzet van 1 euro maar liefst €75,00 indien PSV vanavond gelijkspeelt of wint.

Natuurlijk is Barcelona de dikke favoriet, maar onverwachte dingen gebeuren nou eenmaal en waarom niet vandaag? Bovendien is de PSV selectie met spelers als Lozano, De Jong en Gutierrez uitstekend. Dus een gelijkspel is echt niet zo ondenkbaar.
Wedden op PSV Champions League bookmakers promotie Getty

Inzetten op PSV en winnen

Wat moet je doen? Ten eerste klik je op deze speciale link die je naar de PSV Champions League promo leidt. Je registreert je en kunt ook nog eens gelijk de €50 gratis weddenschap claimen. Dat is het welkomstaanbod van deze bookmaker dat voor alle nieuwe spelers geldt, dus ook voor jou!

Na de registratie kun je aan de slag. Je zoekt op de site van Mr Green de wedstrijd FC Barcelona – PSV op en kiest voor wedden op Double Chance X2. Dat houdt in dat je inzet op gelijkspel of winst PSV. Twee kansen dus om de weddenschap te winnen!

Je mag maximaal 1 euro inzetten en je wint bij een goede voorspelling 8 euro 75 euro! Het gewonnen geld is gelijk van je jou – je hoeft het bedrag niet eerst zoveel keer rond te spelen voordat je het kunt innen.

Nou kunnen we begrijpen dat als je helemaal nieuw bent, deze termen je nog weinig zeggen. Nieuwkomers raden we aan de handleiding eens door te lezen en de Gokken A-Z bij de hand te houden. Daar vind je uitleg en antwoorden op heel wat vragen.

De spelregels gokken op PSV promo

Reden genoeg om mee te doen aan deze PSV Champions League promo van bookmaker Mr Green. We zetten de voorwaarden nog even op een rij:

  • De verhoogde odds gelden alleen voor nieuwe spelers die nog geen account bij bookmaker Mr Green hebben
  • Registreren kan tussen maandag 17 september 18.00 uur en dinsdag 18 september 20.30 uur
  • De boosted odds gelden alleen voor de Champions League wedstrijd FC Barcelona tegen PSV van 18 september 2018
  • De odds worden verhoogd tot 75.00. De oorspronkelijke odd was 8.00
  • Je kunt maximaal 1 euro inzetten
  • Alleen het plaatsen van een Single Bet is mogelijk

We wensen veel plezier met de wedstrijd! Met deze PSV weddenschap voor de Champions League zul je zien dat het duel nóg spannender wordt. $ucces!