Voorspelling F1 kampioenschap Lewis Hamilton goud waard

Promotie gokken Formule 1 GP Verenigde Staten
Voorspellingen kampioenschap Lewis Hamilton

Dit weekend kan Lewis Hamilton zijn vijfde wereldtitel in de F1 pakken. Durf jij te voorspellen dat dit zondag gaat lukken? Zo ja, dan wil deze bookmakers promotie niet missen. Mr Green verhoogd namelijk de odds van 2.60 naar 21.00!

Voorspelling Formule 1 waardevol

Wedden Lewis Hamilton kampioen formule 1 gp verenigde staten bookmakers | gettyOp dit moment heeft Hamilton 331 punten en Sebastian Vettel volgt met 264 stuks. Dat is dus een voorsprong van 67 punten voor de Brit, met nog vier races te gaan. Als Lewis Hamilton de F1 GP Verenigde Staten dit weekend wint, dan is hij voor de vijfde keer in zijn carrière F1 wereldkampioen.

Meerdere kansen

En ook als hij tweede wordt in Austin en Vettel buiten de top 5 valt, of Hamilon derde wordt en Vettel verder dan de zevende plaats finisht is het kampioenschap een feit.

Kansen genoeg dus om die titel binnen te slepen! Nu inschrijven bij bookmaker Mr Green en een Formule 1 voorspelling doen loont zeer de moeite want bij de bookie loopt een uiterst aantrekkelijke actie.

Boosted odds F1 kampioenschap

Je kunt bij vrijwel alle bookmakers wedden op Formule 1, maar er is er geen een die geregeld met zulke mooie aanbiedingen komen als bookmaker Mr Green. En dit is er ook weer zo eentje…

Heb jij nog geen account bij Mr Green Sport en zou je altijd al Formule 1 voorspellingen willen doen, dan is dit je kans om gelijk een dikke winst binnen te halen met de inzet van slechts 1 euro!

Inschrijven en profiteren

Wat moet je doen? Registreer je voor zondag 14.00 uur bij bookmaker Mr Green. Het inschrijfproces is eenvoudig en je account is binnen enkele ogenblikken voor elkaar. Als nieuwe klant ontvang je een €50 gratis weddenschap en vanaf nu kun je 24/7 inzetten op welke sport dan ook.

Om te profiteren van de boosted Formule 1 odds selecteer je op de site van Mr Green de weddenschap dat Hamilton het F1 kampioenschap in de USA wint. Op je wedcoupon wordt de quotering automatisch aangepast naar 2.60 21.00. Je mag maximaal 1 euro inzetten. Dat betekent dat je bij een juiste voorspelling 20 euro wint met de inleg van €1!

Lewis Hamilton wereldkampioen Formule 1

Hamilton zei donderdag op de persconferentie dat hij verwacht dat Ferrari de aanval gaat inzetten. Maar: “Het zou fantastisch zijn als ik de titel nu al win. Vooralsnog is het een raceweekend als alle andere. Het doel is simpel en dat is winnen. We denken verder aan niets anders.”

Een spannende race dus dit weekend en wellicht al de ontknoping van dit Formule 1 seizoen. Max Verstappen is uiteraard ook van de partij, maar hij lijkt er vooralsnog niet aan te pas te komen in Texas. Alle ogen zijn dit weekend gericht op Lewis Hamilton. Wat denk jij, pakt hij die titel….?