Ga naar hoofdinhoud

Pak 5 euro gratis wedden op Champions League voetbal mee!

Bookmakers promotie – wedden op voetbal. Pak een gratis weddenschap van €5 mee voor IEDERE Champions League matchweek! Bij 888sport loopt een geweldige actie en nu de Champions League echt spannend wordt met de halve finales, kun jij met deze Free Bet actie ook een winnaar zijn!

Gokken op voetbal? Actuele odds: wedden op Champions League en wedden op voetbal

Gratis wedden op voetbal bij 888Sport

De beste vier Europese clubs spelen om een plek in de Champions League finale. De beste clubs en de beste spelers staan klaar voor hun eerste halve finale Wedden op Champions League Gettyen het beloven geweldige wedstrijden te worden met als inzet een plek in de finale van de belangrijkste Europese voetbalfinale.

Speciaal voor al hun accounthouders geeft bookmaker 888sport gratis weddenschappen weg ter waarde van €5. Om daarvan te profiteren, hoef je maar weinig te doen: Meld je aan voor de promotie via de opgegeven link op de site en plaats vervolgens twee keer een weddenschap op een Champions League wedstrijd (één op een wedstrijd die op dinsdag wordt gespeeld, en één op een wedstrijd die op woensdag plaatsvindt) – beide binnen dezelfde Champions League speelweek.

Real Madrid dinsdag de favoriet, Bayern woensdag. Lees hier meer

Gratis wedtegoed binnen 72 uur op je account

Let op dat de (cumulatieve) odds 1.50 of hoger zijn voor de wedstrijden binnen de Champions League. De eerste weddenschap moeten op dinsdag worden ingezet en de tweede op woensdag. Doe je dat niet, door bijvoorbeeld beide weddenschappen tegelijk in te zetten op dinsdag, dan zijn beide ongeldig. Bij deze twee weddenschappen moet je voor elk ervan tenminste €5 inzetten – echt geld, want gratis wedtegoed of geld uit een andere bonus dat je op je account hebt staan, mag je niet gebruiken voor deze actie. Je mag inzetten op enkelvoudige en op meervoudige weddenschappen. Daarna ontvang je van 888sport binnen 72 uur een gratis wedtegoed ter waarde van 5 euro!

Zeven dagen de tijd om €5 in te zetten

Nadat je jouw €5 gratis wedden hebt ontvangen, heb je zeven dagen de tijd om het tegoed in een keer en in zijn geheel in te zetten op een bet die binnen de actievoorwaarden valt: Een eenvoudige weddenschap en een ‘straight line’ meervoudige weddenschap zijn enkele van de inzetmogelijkheden die aan de voorwaarden van 888sport voldoen. Als je op de site kijkt, zie je dat je volop keuze hebt om je gratis wedden tegoed te gebruiken, want 888sport heeft honderden pre-match weddenschappen en natuurlijk biedt ook het live wedden op sport je talloze mogelijkheden voor een spannende weddenschap. Elke week opnieuw!

Wie wint de Eredivisie? Doe je voorspelling en win!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top