Ga naar hoofdinhoud

Met Ladbrokes online poker naar Las Vegas – deze week laatste kans

Ladbrokes online poker Viva Las Vegas! Deze week is je laatste kans om een heel special VIP-spelerspakket te winnen bij Ladbrokes waarmee je poker gaat spelen in Las Vegas!

Als je wint, ontvang je tickets, reis, verblijf, zakgeld en een buy-in voor een mega poker toernooi in Las Vegas ter waarde van $1,500. De totale waarde van dit Viva Las Vegas VIP-pakket is €5,500!

Online poker Ladbrokes – toernooi Las Vegas

Deelnemen aan een pokertoernooi in Las Vegas is natuurlijk het summum. De Amerikaanse stad onder de warme woestijnzon van Nevada blijft het Walhalla voor pokeraars. Ladbrokes biedt je de kans om die droom werkelijkheid te laten worden door een van de 40 exclusieve compleet verzorgde reizen naar Las Vegas te winnen ter waarde van €5,500, inclusief deelname aan een grandioos pokertoernooi! 32 pakketten zijn al gewonnen en de laatste zes gaan er komend weekend uit – en jij kunt de gelukkige winnaar zijn die met een vriend of vriendin naar Las Vegas afreist!

Doe mee aan satellite pokertoernooi en win!

Je kunt een van die veertig Viva Las Vegas! pakketten winnen door mee te doen aan een van de Viva Las Vegas Super & Mega Satellite toernooien. Ladbrokes online poker GettyDirect meedoen doe je door een Super Satellite naar keuze te spelen en je koopt al een buy-in vanaf €20. Maar als je wilt kun je ook binnenkomen via de gewone Sattelites waar je al vanaf €1 een buy-in hebt! Deelnemen kan als je 21 jaar of ouder bent. Elke dag zijn er meerdere satellites waar je kunt instappen om de tokens bij elkaar te spelen die je nodig hebt om mee te doen aan de Viva Las Vegas Super Satellites.

Elke token die je voor de Super Satellites kunt gebruiken is €50 waard. Houd er rekening mee dat deze Viva Las Vega Tokens alleen voor deze online poker actie zijn bedoeld en dus niet inwisselbaar zijn voor geld en ook kun je ze niet weggeven. Tokens zijn geldig tot 30 mei en kunnen in alle Ladbrokes Vegas pokertoernooien worden gebruikt.

Bomvolle pokerpakketten winnen

Elke week worden er op zondag enkele pakketten weggegeven aan de poker winnaars van de week. Maar let op: deze actie loopt al vanaf 28 maart en eindigt dit weekend, op zondag 29 mei. Het gaat de komende week dus echt om de allerlaatste pakketten en er zijn er nog maar zes!

Elk pokerpakket omvat:
• €2,200 voor reiskosten en zakgeld voor 2 personen.
• $1,500 Buy in voor het poker live event dat begint op 24 / 25 juni 2016.
• 7 hotelovernachtingen voor 2 personen in het Treasure Island hotel (B&B) Check-in: 23/06/2016, check-out: 30/06/2016
• VIP-service: pre-event conciërge, registratie en certificatie en tevens gastvrijheidsdiensten
• Winnaars Welkomstsessie
• Vegas Bus Tour
• Toegang tot gastvrijheidslounge
• Vegas Show
• Farewell Party voor 2 personen

Deze week allerlaatste kans

De laatste ‘Viva Las Vegas’ Satellites worden bij Ladbrokes vanaf 22 tot 29 mei gespeeld. De laatste Super Satellite is op zondag en die begint om 21:00 Nederlandse tijd. De buy-in is €200, dus je hebt vier tokens van €50 nodig voor een plek aan een van de tafels. Het gaat zondag echt om de laatste zes prijzen waarmee je een geheel verzorgde reis naar Las Vegas kunt winnen waar je meedoet aan een live pokertoernooi.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top