Ga naar hoofdinhoud

GOALS zijn dit seizoen zoveel meer in de Engelse Championship bij 888sport

Steun je favoriete team uit de Britse Championship competitie en ontvang elke keer dat jouw team scoort tijdens het nieuwe seizoen een gratis weddenschap van €5 bij 888sport!

Wedden op Voetbal? Zet nu in en pak hoge odds!

Championship verdient wat meer aandacht

De Engelse Premiere League is de mooiste competitie van Europa. Spannender, onvoorspelbaarder, met grote namen en trainers die elkaar soms in rap tempo opvolgen – maar natuurlijk is het vooral het prachtige voetbal wat deze competitie zo geliefd raakt in heel Europa. Maar ook de Championship biedt fantastisch voetbal terwijl de deelnemende teams de strijd aangaan om komend jaar de Premier League te bereiken. Daarom mag deze competitie wel eens wat meer aandacht krijgen, vinden ze bij 888sport.

Wedden op Championship GettyBij 888sport zijn ze ook gek op Engels voetbal en daarom sponsoren ze ook een aantal teams uit de Championship: Nottingham Forest, Birmingham City, Preston North End and Brentford. En om hun steun aan deze teams wat extra kracht bij te zetten, deelt 888sport gratis weddenschappen ter waarde van €5 uit voor iedere keer dat elk van deze teams een doelpunt scoort!

€5 Gratis Wedden elke keer dat je favoriete team een doelpunt scoort! Om die te ontvangen, moet je een van deze vier teams dus steunen.

Hoe dat werkt?

  • Maak een keuze: Kies of nomineer een van de teams Nottingham Forest, Birmingham City, Preston North End of Brentford.
  • Zet in: plaats een weddenschap voor aanvang van de wedstrijd van tenminste €20 tegen odds van 1,50 of hoger op het team van je keuze. Elke markt is toegestaan en elke wedstrijd in de Championship telt mee voor deze actie. Je moet wel echt geld inzetten dus niet vanuit gewonnen bonussen.
  • Ontvang: Elke keer dat het team van je keuze scoort, ontvang jij een gratis weddenschap ter waarde van €5. Bij iedere goal die jouw team scoort!!

Dus als jouw team vier keer scoort in de wedstrijd waarop je hebt ingezet, ontvang je 4 x €5 aan gratis weddenschappen. Dat is €20 euro aan gratis spelen bonus, bovenop het eventuele bedrag dat je wint als jouw weddenschap tegen odds van minstens 1,50 ook goed blijkt uit te pakken! De gratis weddenschap of weddenschappen à €5 per doelpunt, zijn nadat je ze hebt ontvangen drie dagen (72 uur) geldig. Dus als je team drie keer scoort ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van €15 en die moet je vervolgens ook in één keer inzetten bij 888sport.

Dus kies je team en maak een goede keuze, want je kunt maar een keer kiezen. Nadat je hebt gekozen, ontvang je een bevestigingsmailtje, en pas daarna kun je aan de slag met je eerste weddenschap op een Champioship-wedstrijd waarin jouw team speelt. Stapelweddenschappen zijn ook geldig voor deze actie en ook die moeten cumulatieve odds van tenminste 1,50 hebben. Inzetten doe je dus voordat de wedstrijd begint, en live-bets tellen niet mee.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top