Promotie bookmaker: €1000 weddenschap winnen met combi bet!

Wil jij €1000 gratis wedden winnen?

Deze komende week staat in het teken van interland voetbal. Behalve de wedstrijden in de Nations League staan er ook tal van vriendschappelijke duels en andere kwalificaties op het programma. Een topweek voor wat mooie voetbal weddenschappen en wie het aandurft kan profiteren van een spectaculaire promotie van bookmaker Mr Green!

Deze bookie heeft tot het einde van de maand een promotie voor combi bets lopen. Iedere week wordt er 1000 euro aan gratis weddenschappen verdeeld.

Gratis weddenschap winnen bij bookmaker Mr Green

Hoe werkt het? Plaats bij bookmaker Mr Green tijdens één van de vier promo weken een combinatie weddenschap met 8 of meer selecties. Zorg ervoor dat de totale odd minstens 15.00 is en zet vervolgens €10 of meer in.

Heb je de weddenschap gewonnen dan krijg jij jouw deel van de €1000 Free Bet! Als er meer winnaars zijn, dan wordt de pot verdeeld. Ben jij de enige, dan is de volle buit voor jou.

Als er niemand deze week in slaagt een succesvolle eight-fold weddenschap te winnen dan wordt de 1000 euro van deze week toegevoegd aan de prijzenpot van volgende week!

Promotieperiode

Promotie betting voetbal bookmakersDe promotie van bookmaker Mr Green loopt gedurende deze 4 weken in de maand oktober:

Week 1: 1 – 7 oktober
Week 2: 8 – 14 oktober
Week 3: 15 – 21 oktober
Week 4: 22 – 28 oktober

Het bedrag dat je kan winnen hangt dus af van wat andere spelers bij Mr Green doen. Weet jij als enige te winnen met je combi bet dan is die hele €1000 voor jou alleen!

Inzetten op Nations League wedstrijden

Die promotie komt op een goed moment. De competitie ligt weliswaar stil maar er staat prachtig mooi voetbal op het programma deze en volgende week.

De komende dagen zijn er talloze mogelijkheden voor het wedden op Nations League voetbal. Zaterdag 13 oktober speelt bijvoorbeeld Nederland – Duitsland en ook op donderdag + vrijdag en zondag + maandag staan er nog tal van NL duels gepland.

Tip combi bets

Met een combinatie weddenschap op winst van Oostenrijk, Wit Rusland, België en Beide Teams Scoren in Nederland – Duitsland zit je al op een totale odd van ruim 5.00. Vul dat aan met andere tips en ding mee naar die 1000 euro!
Overigens hoef je niet alleen maar voetbal bets te plaatsen. Je kunt ook bijvoorbeeld darts tips toevoegen. En denk in week 3 ook eens aan wedden op Formule 1. Dan komt Max Verstappen in actie tijdens de Grand Prix in Amerika.

Tot slot over deze bookmakers promotie

Iedereen kan meedoen aan deze promotie van bookmaker Mr Green. Zowel nieuwe als al geregistreerde spelers. Mr Green updatet dagelijks het aantal winnaars en die kun je vinden op hun promotie pagina.

Zowel weddenschappen vooraf als In Play bets zijn toegestaan. Een systeemweddenschap telt echter niet mee in deze promo, alleen combo’s. Alle overige voorwaarden kun je checken bij de bookie. $ucces!