Ga naar hoofdinhoud

888poker club verwelkomt jou als nieuw lid met 4 GRATIS tickets

Online poker promotie. De 888poker Club verwelkomt nieuwe leden met 4 GRATIS toernooitickets! Dus kom binnen en speel mee!
Om je welkom te heten in de Club, houdt 888poker dagelijkse en wekelijkse toernooien waarmee je snel op weg komt om leuke prijzen te winnen.

888poker Club – gratis online poker

Twee keer per dag is er een $3,000 Go for Gold Toernooi, en daarvoor ontvang je 2 gratis tickets! Iedere dag is er bovendien het $6,000 Road to Gold Toernooi, en ook daarvoor ontvang je 2 gratis tickets! Tot slot is er Iedere week het $10,000 Gold Rush Tournooi.

Hoe werkt de Poker club?

De 888 Poker Club draait niet alleen om toernooien, want ook door gewoon te spelen verdien je punten, pak je levels en Gold Tokens – en daarmee verdien je mooie prijzen. Gewoon door lid te worden van de 888poker Club en lekker te spelen. Het werkt simpel:

  1. Verdien punten terwijl je speelt: Neem plaats aan de tafels, speel casino games of wed op sport: hiermee verdien je automatisch punten en complete challenges as you go.
  2. Pak levels en ontvang Gold Tokens: Als je eenmaal het juiste aantal punten voor elk level hebt gehaald, ontvang je een stel glimmende Gold Tokens en ga je verder naar het volgende level. Pling!
  3. Wissel je Gold Tokens in voor prijzen! Verwen jezelf met geweldige prijzen tegen inlevering van je Gold Tokens. Bezoek de inwisselpagina om je prijs uit te kiezen!

Maar dit is misschien wel het allermooiste van de 888poker Club: Van de prijzenpot van elk toernooi wordt er $1000 in de vorm van Gold Tokens verdeeld onder de beste 200 spelers! Daar zit je al snel bij, en die extra Gold Tokens kun je iedere dag en iedere week opnieuw winnen, gewoon door goed te spelen.

Doe mee aan poker challenge!

Maar dit is niet alles, want ook maak je iedere dag kans op nog meer tickets. Dit kun je doen door een challenge, een uitdaging, te volbrengen en als dat je lukt, ontvang je twee $3,000 Go for Gold Tournament tickets! Je kunt een challenge aangaan als je tenminste een storting hebt gedaan bij de kassa. En door een volgend level te bereiken, kun je twee $6,000 Road to Gold Tournament tickets ontvangen!

De Goudkoorts wordt nog heviger als je kijkt naar de speciale, wekelijkse $10,000 Gold Rush Toernooien die speciaal voor de leden van de 888 Poker Club worden gehouden! Behalve de twee gratis tickets die je krijgt als je lid wordt, kun je iedere week weer tickets winnen voor deze $10,000 Gold Rush door een challenge te volbrengen – en dus maak je iedere week weer kans op vette prijzen in de 888poker Club!

Toernooi data 888poker Club

  • $3,000 Go for Gold Tournament: Iedere dag om 14:05 en 00:05 Nederlandse tijd
  • $6,000 Road to Gold Tournament: Iedere dag om 19:05 Nederlandse tijd
  • $10,000 Gold Rush Tournament: Iedere zondag om 21:35 Nederlandse tijd
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top