Ga naar hoofdinhoud

In Abu Dhabi valt de beslissing Formule 1

Formule 1 nieuws. Formule 1 Raceliefhebbers in Abu Dhabi wacht een sidderend weekend, nu de kanshebbers in de GP elkaar stimuleren om te winnen. De coureur, die kans ziet om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen, heeft de grootste kans om F1 wereldkampioen te worden.

Over zijn kansen op de Formule 1 wereldtitel blijft Sebastian Vettel optimistisch. Door de Grand Prix op Interlagos in Brazilië te winnen, deed Sebastian Vettel wat hij moest doen om nog kans te maken op de wereldtitel in de Grand Prix.

Op vallend is echter dat het puntenverschil tussen nummer 1 en nummer 3 nog steeds erg groot is, namelijk 15 punten. De huidige WK leider Alonso blijft het klassement dus nog aanvoeren. De Red Bull coureur Sebastian Vettel staat 7 punten achter op zijn teamgenoot Mark Webber, die acht punten moet goed maken om de F1 wereldtitel in de Grand Prix op zijn naam te kunnen zetten. Zowel Mark Webber als Sebastian Vettel denken dat ze Fernando Alonso in het klassement nog kunnen passeren. Volgende week weten we wie de beste troeven heeft gehad en zich wereldkampioen mag noemen. Zal dat de Spanjaard Alonso, in zijn Ferrari zijn of iemand van het Red Bull team.

wedden op F1 kan altijd.

Overduidelijk is dat niet alleen Vettel in Abu Dhabi zijn best zal doen om weer als eerste en beste over de finishlijn te komen, maar dat ook zijn teamgenoot en de huidige nummer één in de formule 1 de strijd om de titel met hem zullen voeren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top