Ga naar hoofdinhoud

Formule 1: Toekomst Red Bull en Max Verstappen onzeker

De wereld van Formule 1 staat weer op zijn kop. De toekomst van Red Bull, Toro Rosso en Max Verstappen lijkt in het geding.

Red Bull noemt aanbieding Ferrari beledigend

Red Bull, de eigenaar van de teams Red Bull Racing en Toro Rosso, heeft nog steeds geen motor voor hun auto’s voor 2016. Mercedes wilde al niet meehelpen en de onderhandelingen met Ferrari tijdens de Grand Prix van Japan liepen ook stuk. Ferrari wil Red Bull alleen de motor van 2015 geven, terwijl ze een betere motor voor 2016 hebben. Dat terwijl het fabrieksteam Sauber bijvoorbeeld wel de 2016-motor krijgt van Ferrari. Red Bull noemde het aanbod van Ferrari beledigend.

Max Verstappen: “Misschien is het een spel”

De perikelen treffen natuurlijk ook Max Verstappen, coureur van Toro Rosso. Het jonge toptalent laat zich niet gauw van de wijs brengen. “Ik weet niet wat er gaat gebeuren en wat er achter de schermen besproken wordt, maar mijn gevoel zegt dat Red Bull en Toro Rosso volgend jaar gewoon op de grid staan. Wat er gezegd wordt, kan ook een beetje bij het spel horen”, zei hij zeer professioneel. Verstappen zelf heeft in elk geval een contract van ‘meerdere jaren’ bij Red Bull, aldus het team zelf.

Tickets voor de finale van het EK Darts winnen? Doe mee aan onze verloting!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top