Ga naar hoofdinhoud

Formule 1 Singapore in regen en kunstlicht

Formule 1 – Grand Prix Singapore. Vanmiddag om 14.00 uur start de F1 race in Singapore. Kunstlicht, een wisselvallig weerbeeld en een hoge temperatuur zorgen weer voor een spectaculaire race in Azie. Wint Vettel wederom?

Eigenlijk maakt het voor het veroveren van de F1 titel 2011 niet meer zoveel uit voor de Duitse Sebastian Vettel. De Red Bull coureur heeft al zoveel overwinningen op zijn naam staan en zoveel punten verzameld dat de titel al bijna binnen is.

Maar een sportman is geen sportman als hij niet tot het laatste moment blijft toppresteren. Op de website van Autosport liet Adrian Newey van Red Bull weten: “Sebastian wil niet op zijn gemak naar de wereldtitel rijden. Hij wil hem echt verdienen.”

Sebastian Vettel realiseert zich dat hij er goed voor staat in het klassement maar weet ook dat de titel nog niet binnen is: “Zolang ik de race uitkom met een grotere voorsprong in het klassement, heb ik het goed gedaan.”

Wilt u wedden op de Formule 1 race van Singapore dan is het wellicht leuk om eens niet de winnaar te voorspellen maar in te zetten of de Safety Car al dan niet moet worden ingezet! De F1 race in Singapore wordt in fel kunstlicht gereden en bovendien kan er nog wel eens een regenbui gaan vallen.

Een Safety Car kan al gauw nodig zijn…. Wat denkt u? Unibet noteert 1,20 voor een ‘ja’ en maarliefst 4,00 x u inzet voor een ‘nee’.
Wij denken dat het wel mee zal vallen en zetten 10 euro in op ‘nee’, geen Safety Car in Singapore. 40 euro krijgen we als we gelijk hebben!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top