Ga naar hoofdinhoud

Formule 1 GP Singapore kwalificatie ronde

Formule 1 – Grand Prix Singapore. Zondag, 25 september, de F1 Grand Prix in Singapore. Met uiteraard Vettel als de favoriet. Vorig wist Alonso nog te winnen en als de Spanjaard Alonso zondag op het podium komt is de strijd om de titel 2011 nog immer niet beslist.

Maar Alonso maakt zich niet al te veel illusies en verwacht ook dat tijdens deze Formule 1 race in Singapore Sebastian Vettel weer goed zal presteren: “Met een dominante auto is het eenvoudig om een pole position te pakken of een race te winnen, maar er zijn altijd enkele listige momenten, zoals dit jaar in Canada en Silverstone. Toch was hij in staat om in de kwalificatie een perfecte ronde neer te zetten en in de race geen fouten te maken. Over het algemeen is hij de beste rijder bij het beste team met het beste pakket.”

De wagen van Vettel is ook dit jaar net zo snel als het voorgaande Formule 1 seizoen en heeft hij in alle races de vlag gezien en dat is een prestatie die niet veel rijders Vettel nadoen.

Denkt u dat Vettel weer de pole pakt in Singapore? Unibet keert u 1,60 x uw inleg uit bij een juiste voorspelling. Zet u in op Lewis Hamilton voor de pole position dan levert u dat 5 euro voor iedere ingezette euro op. Webber staat genoteerd op 6,00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top