Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gratis live stream Wimbledon kijken kan ook zo

#ad

Wil je Wimbledon live kijken dan is er een mogelijkheid waar je misschien nog niet aan hebt gedacht: de Bet365 live streams. Heb je bij deze bookmaker een account, dan kijk je alle Wimbledon wedstrijden gratis. En het mooie is dat je niet eens hoeft in te zetten op de grand slam om de beelden te kunnen zien.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Wimbledon 2022 live stream kijken

De tennis grand slam op het Londense gras wordt in Nederland uitgezonden door Eurosport, die de uitzendrechten heeft gekocht. Via een sublicentie worden de Wimbledon wedstrijden ook uitgezonden op Ziggo. Klanten van Ziggo kunnen de grand slam zonder extra te betalen volgen omdat het tenniskanaal (406) tijdelijk gratis wordt aangeboden.

Alle tenniswedstrijden Wimbledon en meer

Ook de BBC zendt Wimbledon op tv uit. Aangezien die zender bij veel mensen in het basispakket zit kunnen de meeste Nederlanders ook daar live naar tennis kijken. Maar wat als er bij Ziggo en de BBC nou net niet die wedstrijd wordt uitgezonden die je wilt zien? Dan bieden de Bet365 streams wellicht uitkomst.

Alle leden kunnen gratis honderden sportwedstrijden kijken. Dat gaat van voetbal, darts en paardenraces tot basketbal en dus ook heel veel tennis. Een Bet365 account aanmaken kost niets en met slechts een minimaal saldo erop kun je enorm veel gratis live stream kijken.

Tennis kijken en nog heel veel meer

Met eenmalig een klein beetje moeite, kijk je voor altijd een hele hoop extra sport die niet op tv te zien is. Ook op de Unibet Live Stream kun je Wimbledon kijken.

Wimbledon kijken bij Eurosport

Degenen die Wimbledon volledig willen volgen kunnen een ook een betaald abonnement op Discovery+ of op Eurosport Player afsluiten. Via deze diensten kun je bijna alle Wimbledon wedstrijden live (via diverse streams) kijken. Je betaalt voor vrijwel dezelfde gratis beelden bij Bet365 dan wel 6 euro per maand…

Wimbledon voorspellen?


#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top