skip to Main Content
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

BDO World Trophy Darts 2014 live stream: Rick Hofstra – James Wilson

BDO World Trophy Darts 2014 – darten. Rick Hofstra, Jeffrey De Graaf en Aileen de Graaf hebben gisteren de tweede ronde bereikt waarin zij vandaag zullen spelen. Ook Jan Dekker, Sharon Prins en Rick Hofstra betreden het podium. Vandaag dus zes Nederlanders in twaalf wedstrijden op de World Trophy Darts.

Trina Gulliver en Robbie Green uitgeschakeld

Gisteren was een dag vol verrassingen op de World Trophy Darts in de Blackpool Tower. Bij de dames werd ‘Golden Girl’ Trina Gulliver uitgeschakeld door Dee Bateman en ook Robbie Green is al klaar: ‘Kong’werd de totaal onbekende Tsjech Karel Sedlacek gevloerd met 6-1. Qualifier Dave Prins versloeg Glen Durrant.

Hofstra en De Graaf winnen

De drie Nederlanders die aan de oche verschenen, wonnen allen hun partij en staan vandaag in de tweede ronde. Rick Hofstra speelde tegen de Let Madars Razmar en won met 6-3. Hofstra speelde sterk met een paar hoge finishes en die vorm zal hij vandaag nodig hebben als hij speelt tegen favoriet James Wilson.

Jeffrey De Graaf speelde tegen qualifier Michael Haynes die het hem niet cadeau gaf. De Engelsman liep uit naar 4-3 en in de daaropvolgende leg kan Jeffrey de stand gelijktrekken naar 4-4 dankzij een blunder van Haynes. Ook de volgende legs zijn voor De Graaf die wint met 6-4.

Aileen de Graaf speelde tegen de Noorse Rachna David. Aileen liep meteen uit naar 2-0 waarna David haar eerste leg pakte. De Graaf maakte er 3-1 van en de Noorse antwoordde met 3-2. In de daaropvolgende leg hadden beide dames moeite om de dubbels te vinden en het is de Graaf die tenslotte uit kan op de dubbel één voor 4-2.

Uitslagen BDO World Trophy Darts

eerste ronde vrijdag 7 februari 2014
Fallon Sherrock v Paula Jacklin 4-2
Rick Hofstra – Madars Razmar 6-3
Jeffrey De Graaf – Michael Haynes (Q) 6-4
Aileen De Graaf v Rachna David 4-2
Glen Durrant – Dave Prins (Q) 5-6
James Wilson – Richie George 6-3
Trina Gulliver v Dee Bateman 3-4
Scott Mitchell – David Cameron 6-0
Darryl Fitton – Harley Kemp 6-5
Julie Gore v Lisa Ashton 0-4
Martin Adams v Robert Rickwood 6-2
Robbie Green – Karel Sedlacek 1-6

Zes Nederlanders op podium

Sharon Prins speelt tegen Anastasia Dobromyslova, de regerende Russische wereldkampioene, en daarmee treft ze een hele lastige tegenstander. Maar dat geldt ook voor Jan Dekker die tegen Martin Adams speelt, de tweevoudig Lakeside-kampioen.

Jan Dekker

In de afgelopen editie van het BDO-WK, was Dekker overigens wel te sterk voor ‘Wolfie’ die in de kwartfinale werd uitgeschakeld door ‘Double Dekker’. Dat was zijn enige overwinning op Adams die hij in totaal drie keer eerder trof. Jan Dekker noteert 15,00 bij Unibet voor de titel en Adams 10,00.

Remco van Eijden

Remco van Eijden speelt tegen de Schot Ross Montgomery, de winnaar van de Dutch Open 2014. Als de Schot zijn vorm heeft weten vast te houden, wordt het een hele taaie klus voor van Eijden. Maar zelf is hij ook goed in vorm en dat bewees hij wel door in de eerste ronde de veel hoger geplaatste Wesley Harms te verslaan. Unibet noteert 2,40 voor Remco van Eijden en voor de Schot Ross Montgomery staat er 1,50 genoteerd voor de wedstrijdwinst.

Jeffrey de Graaf – Dave Prins

Jeffrey de Graaf speelt tegen Dave Prins die het hoofdtoernooi bereikte als qualifier. In de laatste partij van de avond speelt de Fries Rick Hofstra tegen James Wilson en die is favoriet om de eerste World Darts Trophy ooit te winnen (odds Unibet: 2,50 voor Wilson; Hofstra noteert 34,00 voor de titel bij aanvaag van de tweede ronde). Ze speelden twee keer eerder tegen elkaar op het Zuiderduin Masters en beide keren was Wilson de sterkste, in 2012 met 5-3 en in 2013 met 5-2.

De mannen spelen om ‘best of 13 legs’ en de vrouwen, voor wie de kwartfinales vandaag worden gespeeld, best of 9 legs.

Programma BDO World Trophy Darts 2014

15:30 Deta Hedman v Irina Armstrong
16:00 Alan Norris v Jim Williams
16:40 Gary Robson v Jim Widmayer
17:20 Anastasia Dobromyslova v Sharon Prins
17:50 Remco Van Eijden v Ross Montgomery
18:30 Martin Adams v Jan Dekker
19:10 Fallon Sherrock v Aileen De Graaf
19:40 Karel Sedlacek v Paul Jennings
20:20 Scott Mitchell v Darryl Fitton
21:00 Lisa Ashton v Dee Bateman
21:30 Jeffrey De Graaf v Dave Prins
22:10 Rick Hofstra v James Wilson

Wedden op World Trophy Darts 2014

Bookmaker Unibet biedt je de beste noteringen en wedden op darts maakt de wedstrijd voor jou nog veel spannender! Probeer ook eens live wedden op sport; zet in gedurende de wedstrijd en pak de meest scherpe odds.

LIVE stream darten kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct live naar BDO darts en nog veel meer! Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op en kun je inzetten op je favoriet en flink verdienen!

Advertorial
Back To Top