Wedtips WK Darts: Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort

WK Darts wedtips voor alle partijen van vandaag
Voorspellingen darten

Maandag staan er bij het wereldkampioenschap darts 2019 drie partijen in de eerste ronde en eentje in de tweede ronde op het programma. Twee Nederlanders zetten hun voeten voor de oche: Vincent van der Voort speelt tegen Lourence Ilagan en Raymond van Barneveld, kampioen in 2007, treft Darius Labanauskas.

Inmiddels heeft het Ally Pally te Londen afscheid genomen van Peter Wright. De Schot, gekleed in een naar Kerstmis verwijzend shirt, zal geen fijne feestdagen beleven na de zeer onverwachte 3-1 nederlaag tegen Toni Alcinas. Andere kleppers als Michael van Gerwen, Rob Cross, Gary Anderson en Dave Chisnall hebben wel hun eerste partij gewonnen.

Vandaag WK Darts voorspellingen Raymond van Barneveld gokken bookmakers | Getty

WK Darts bet Vincent van der Voort

Voor Vincent van der Voort is het na wederom rugklachten maar afwachten welk niveau hij op het WK Darts kan bereiken. Zijn tegenstander Lourence Ilagan uit de Filipijnen leek met dartspensioen te zijn, maar verscheen dit jaar plots op de Aziatische tour van de PDC en boekte goede resultaten.

Veel statistieken daaromtrent zijn niet beschikbaar, dus ook zijn huidige niveau is lastig in te schatten. Deze ingrediënten kunnen weleens tot een vijfsetter leiden. De weddenschap Over 4,5 sets noteert 2.90 bij bookmaker Mr Green Sport.

Over 4,5 sets voor 2.90 x je inleg

Wedden op Jones – Petersen

Toegegeven, dit is niet het duel waarvoor dartsfans maandagavond hun tv gaan inschakelen. Over beide heren vallen weinig opvallende wapenfeiten te melden. Moeten we er dan toch iets uitlichten, dan is het dat Jones relatief goed is in het uitgooien van hoge finishes.

Als er nog minstens 99 punten op het bord staan (maar niet 100, wel 101 t/m 170), dan krijgt hij in 12 procent van de gevallen de leg in zijn beurt uit. Dat is in die categorie de twaalfde beste score van het deelnemersveld. Puur om die reden tippen we dat hij wint op 1.67. Gokken op een zege van Petersen levert je bij bookmaker Mr Green Sport 2.20 x je inleg op bij een goede voorspelling.

1.67 x je inzet bij een zege van Jones

Ryan Joyce – Anastasia Dobromyslova

Man tegen vrouw, deel twee. Eerder versloeg Jan Dekker met enige moeite Lisa Ashton, nu is de beurt aan Anastasia Dobromyslova om te proberen een sensatie op het WK Darts te realiseren. Ze lijkt meer kans te maken dan Ashton, want Joyce is onervaren met het spelen van grote toernooien.

De Russin won driemaal het WK darten van de BDO. Ryan Joyce is bij de bookmakers de favoriet op 1.14 en Dobro noteert 5.50 voor een zege. We tippen dat er net als bij Dekker en Ashton minstens vier sets worden gespeeld. Over 3,5 sets noteert 1.77 bij Mr Green.

Meer dan 3,5 sets voor 1.77 x je inleg

Gokken op Raymond van Barneveld?

Laten we heel, heel eerlijk zijn: Raymond van Barneveld dart al een tijdje behoorlijk miserabel. Bovendien klaagt, zucht en steunt Barney constant over hoe vermoeiend het is om in hotelkamers te moeten leven en zijn kleinkinderen te moeten missen. Dat hij zijn pensioen heeft aangekondigd, na het WK darts van volgend jaar, lijkt een wijs besluit.

In de afgelopen twaalf maanden won hij slechts 56 procent van zijn partijen. Het lijkt gewoonweg op bij Opa Barney. Hij staat voor winst op 1.30. Geef ons dan maar de 3.55 op Darius Labanauskas. Check op wedden op darts de odds voor de favorieten van het toernooi.

Winst Labanauskas voor 3.55 x je inleg