Ga naar hoofdinhoud

Rhys Hayden vs Wesley Harms Winmau World Masters 2014

Rhys Hayden vs Wesley Harms – Winmau World Masters 2014 – darts. Wesley Harms speelt vandaag, vrijdag 10 oktober, om 14:00 uur Nederlandse tijd tegen Rhys Hayden. Inzet is een plek bij de laatste zestien van dit dartstoernooi van de BDO.

Winmau World Masters – Rhys Hayden vs Wesley Harms

Donderdag hebben 512 darters gestreden om zestien plekken in de tweede fase van het toernooi. Ze werden over zestien groepen verdeeld en de winnaars van elke groep zijn vervolgens gekoppeld aan de zestien geplaatste spelers. Wesley Harms is als negende geplaatst en hoefde donderdag op het Winmau World Masters zijn pijltjes dus nog niet in de hand te nemen.

Wesley Harms

De dertigjarige Alkmaarder Harms behoorde tweemaal tot de laatste vier. In 2012 en 2013 kwam hij net te kort om de Winmau World Masters finale te bereiken. Vorig jaar kwam er toch nog een grote prijs in zijn bezit, toen hij in de finale van de WDF World Cup met 7-6 won van Stephen Bunting.

De Noord-Hollander behoort nu drie jaar achtereen tot de subtop van de BDO, met een ranking die schommelt rond de tiende plek. De voormalige elektricien, die daar zijn bijnaam Sparky aan overhield, heeft ruim 60.000 Engelse Pond gewonnen met darten. Zijn beste prestatie op de Winmau World Masters is de halve finale in 2012, toen hij verloor van Stephen Bunting (5-3).

Rhys Hayden

Rhys Hayden heeft donderdag wel zich in de jungle van de voorrondes van de Winmau World Masters moeten begeven. De Engelsman won twee partijen met 3-1 en rondde zijn laatste twee af met 3-2. Hayden speelt pas sinds vorig jaar mee bij de BDO en heeft dit jaar vooral nog jeugdtoernooien gespeeld.

Zes andere Nederlanders hebben ook een plek verworven bij de laatste 32 van de Winmau World Masters. Jeffrey de Zwaan speelt tegen Ross Montgomery, Rick Hofstra tegen Daniel Larsson, Remco van Eijden tegen Madars Razma, Jeffrey de Graaf tegen Pip Blackwell, Willem Mandigers tegen Robbie Green en Matthew Medhurst tegen Gary Robson.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top