Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Michael van Gerwen – Phil Taylor in Premier League Darts LIVE streaming

Premier League of Darts 2015 – live stream – darten. De oude heerser van het darts speelt donderdag in de zesde speelronde van de PDC Premier League Darts tegen de nieuwe vorst. In de Capital FM Arena te Nottingham is Phil Taylor gekoppeld aan Michael van Gerwen. De eerste match begint om 20:10 uur.

Phil Taylor – Michael van Gerwen

In de dartswereld is er geen duel waar met meer opwinding naar uit wordt gekeken dan The Power tegen Mighty Mike. Alhoewel beide heren momenteel niet in het bezit zijn van de wereldtitel, bekleden ze al lange tijd de twee bovenste plekken van de PDC wereldranglijst en winnen ze het leeuwendeel van de majors.

Van Gerwen is een man met een missie. De Brabander liet in de afgelopen weken scores zien die hoge posities innemen in de lijstjes met beste gemiddeldes ooit. Afgelopen weekend won hij het UK Open en voor de ranglijst heeft hij al bijna twee keer meer punten, of beter gezegd Engelse Pond, vergaard dan nummer twee Taylor.

Taylor nadert de zestig maar de legende uit Stoke is het darten nog lang niet beu. Hij staat na vijf speelronden tweede in de Premier League Darts met één punt minder dan Van Gerwen, terwijl hij wel een hoger gemiddelde en finishpercentage heeft behaald.

Phil Taylor wint 5 van de zes duels tegen Van Gerwen

Liefst vijf van de laatste zes duels tussen deze titanen werden gewonnen door Taylor. Daarom kan Van Gerwen alleen maar met grote eerbied vooruit blikken op de confrontatie met de zestienvoudig wereldkampioen. Phil is de grootste darter ooit, zegt Van Gerwen, terwijl zijn tegenstander zichzelf omschrijft als hongeriger en scherper dan ooit. “Van Gerwen zal moeten vechten voor de punten, dit wordt een knaller van een partij”, belooft The Power.

Raymond van Barneveld – James Wade

Barney en James “The Machine” Wade zijn beide voormalige winnaars van de Premier League Darts. Van Barneveld won vorig jaar en maakt een beetje een potje van zijn titelverdediging. De Haagse darter heeft in vier van zijn vijf vorige partijen een voorsprong niet over de finishlijn gekregen. Afgelopen weekend ging het op het UK Open vreselijk mis tegen Peter Wright: een 9-1 nederlaag.

Wade won slechts één van de vijf rondes en staat vijfde, terwijl na vijftien speelronden alleen de top vier mag deelnemen aan de play offs. Maar belangrijker nog is dat nummer tien Wright maar één punt achterloopt op Wade.

Drie van hun vier vorige ontmoetingen in de Premier League eindigden onbeslist.

Programma Premier League of Darts

donderdag 12 maart 2015

20:10 Stephen Bunting – Dave Chisnall
21:00 Raymond van Barneveld – James Wade
21:45 Phil Taylor – Michael van Gerwen
22:20 Gary Anderson – Adrian Lewis
22:45 Kim Huybrechts – Peter Wright

Back To Top