Ga naar hoofdinhoud

Jeffrey de Graaf – Richard Veenstra programma Lakeside BDO WK Darts 2016

BDO WK Darts Lakeside – darten. Een Nederlands onderonsje in de eerste ronde van Lakeside. Jeffrey de Graaf treft Richard Veenstra om 15.15 uur.

Programma en uitslagen BDO WK Darten: speelschema Lakeside WK Darts 2016

BDO WK Darts 2016 Lakeside

De 25-jarige Jeffrey de Graaf is de hoogst geplaatste Nederlander (derde) op het BDO WK Darts op Lakeside. De Graaf kwam de voorgaande drie edities niet verder dan de eerste ronde, maar lijkt nu de stap omhoog te hebben gemaakt in een goed 2015. Hij was verliezend finalist op de BDO World Trophy en won een paar kleinere toernooien: Belgium Open, German Open en Denmark Masters.

Een voorspelling voor het BDO WK Darts doen? Jeffrey de Graaf staat bij bookmaker 888sport op 1,36 om dit duel te winnen. Richard Veenstra noteert 3,10 op de overwinning. Lees meer: wedden op darts

Zijn tegenstander Richard Veenstra staat voor het eerst op Lakeside. De 34-jarige Veenstra pakte op diverse toernooien goede klasseringen mee, waardoor hij als nummer 21 van de BDO aan dit WK begint. Maar de twee ontmoetingen met De Graaf in 2015 verloor hij allebei.

Jamie Hughes – Ross Montgomery

Lakeside WK Darts 2016 GettyDe nummer vier van de plaatsingslijst zien we vandaag ook in actie. Jamie Hughes verloor vorig jaar op het WK Darts in de tweede ronde van zijn goede vriend Glen Durrant, die nu topfavoriet is. Maar Hughes kende daarna een uitstekend jaar. Hij won een aantal toernooien, waaronder in november nog de Jersey Classic. Zijn kwartfinale op de World Masters in oktober was ook een goed resultaat.

Zijn tegenstander is een veteraan bij de BDO. De 53-jarige Ross Montgomery begint aan zijn negende Lakeside. Vorig jaar kwam hij pas voor het eerst voorbij de eerste ronde en verloor hij in de kwartfinale van Martin Adams. Tegen zijn 24 jaar jongere tegenstander is hij toch weer de underdog.

Programma Lakeside WK Darts 2016 vandaag

Maandag 4 januari

14.00 Rob Modra – John Walton (voorronde)
15.15 Jeffrey de Graaf (3) – Richard Veenstra
16.30 Pip Blackwell (14) – Martin Atkins

19.00 Ryan de Vreede (16) – Larry Butler
20.45 Jamie Hughes (4) – Ross Montgomery
22.00 Martin Phillips (10) – Ted Hankey

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top