Ga naar hoofdinhoud

Lakeside 2014 LIVE: Wesley Harms tegen Eccles en Rick Hofstra is terug

Lakeside 2014 – WK Darts BDO. Wesley Harms treft vandaag rond 16.00 uur de ongeplaatste Tony Eccles die zich naar de tweede ronde van Lakeside vocht via een qualifier en een zege op Daryll Fitton. De WK Darts avond wordt afgesloten met de partij Jan Dekker – Geert de Vos.

Tony Eccles vertelde aan BBC Sport na zijn overwinning op Fitton: “We verwachtten een ding-dong en dat gebeurde niet, maar ik kroop over de lijn en dat is wat telt. Het gaat erom je dubbels op het juiste moment te raken. Het is de eerste keer dat ik een beetje geluk het op het Lakeside-podium. Ik hoop dat het zo blijft.”

Wesley Harms 5de favoriet voor titel Lakeside 2014

Wesley Harms stond afgelopen jaar in de halve finale van het Lakeside toernooi en schreef al enkele dartstoernooien op zijn naam. Nu Tony O’Shea is uitgeschakeld, is Harms de vijfde favoriet voor de titel volgens 888sport die maar liefst 10,00 noteert voor Harms’ eerste wereldtitel darten. Voor de wedstrijd wordt hij met een notering van 1,40 weliswaar als favoriet gezet, maar Eccles, die 2,75 noteert, zou volgens de klanten van 888Sport nog wel eens kunnen verrassen.

Rick Hofstra is terug

Rick Hofstra is na bijna tien jaar afwezigheid terug op het BDO WK Darts. De Fries speelt tegen Martin Atkins, de huidige nummer 11 van de BDO.

Atkins, AKA ‘The Assasin’, beleefde in 2012 een zeer succesvol jaar waarin hij de o.a. de British Open Darts won en de kwartfinale van de Lakeside haalde. Rick Hofstra won afgelopen jaar de German Gold Cup. Hofstra is terug en dat maakte hij meteen duidelijk in zijn eerste wedstrijd op het WK Darts door zijn trainingsbuddy Remco van Eijden met 3-0 te verslaan in negen ‘straight sets’ (9-0) waarbij hij een gemiddelde van in de negentig haalde en maar vijf dubbels miste.

Rick Hofstra is dan ook favoriet voor de match bij 888sport die 1,75 noteert voor de Fries. Martin Atkins noteert 2,00 voor de winst.

Programma Lakeside 2014 – BDO WK Darts 2014

woensdag 8 januari
Middagsessie vanaf 14.00 uur:

Gary Robson v Robbie Green
Dave Prins v Stephen Bunting
Wesley Harms v Tony Eccles

Avondsessie vanaf 18.30 uur:
Irina Armstrong v Sharon Prins
Rick Hofstra v Martin Atkins
Glen Durrant v Alan ‘Chuck’ Norris
Scott Mitchell v James Wilson
Jan Dekker – Geert de Vos

Wedden op Lakeside 2014

De Nederlanders zijn vanavond op het BDO WK Darts 2014 favoriet bij 888sport. Een overwinning van Wesley Harms noteert dus 1,40 en Hofstra 1,72. Jan Dekker is goed voor 1,72 bij een overwinning. Wil je meer winst halen, voorspel dan bijvoorbeeld eens de exacte uitslag waarmee Rick Hofstra gaat winnen. Wint hij met 4-1? Het levert je 6,00 op. 4-2 noteert 5,50.

Live stream kijken

Live wedden kan uiteraard ook bij 888sport en voor de live stream kun je terecht op de site van Eurosport (Eurosportplayer.nl) waar het hele Lakeside 2014 Dartstoernooi live wordt gestreamd.

Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top