Ga naar hoofdinhoud

Lakeside 2014: Jan Dekker – Geert de Vos om kwartfinale live stream

Lakeside 2014 – WK Darts BDO. Rick Hofstra is door naar de kwartfinales want hij had een mazzeltje. Martin ‘the Assassin’ Atkins moest na twee sets opgeven vanwege een elleboogblessure. Vandaag spelen Jan Dekker en Aileen de Graaf om een plek in de kwartfinales en Hofstra speelt zijn wedstrijd bij de laatste acht tegen Stephen Bunting.

Rick Hofstra met geluk naar kwartfinale WK Darts 2014

Rick Hofstra heeft tot nu toe op Lakeside laten zien dat hij in een prima vorm verkeert en ook tegen Martin Atkins speelde hij sterk en pakte de eerste twee sets – en toen gaf Atkins op. Hij had teveel last van een blessure aan de arm waarmee hij zijn pijltjes werpt.

Atkins liep de blessure op tijdens de jaarwisseling. “Ik voelde een klik in mijn elleboog tijdens Oud & Nieuw en heb hem rust gegeven. Tijdens mijn wedstrijd in de eerste ronde was het oké maar de volgende dag begon het pijn te doen. Ik had pijnstillers genomen tegen de pijn maar vanavond was het te erg om door te spelen,” vertelde Atkins na afloop. Hofstra staat dus – met een zetje in de rug door het geluk – in de kwartfinales.

Uitslagen Lakeside 2014 Darts

woensdag 8 januari
Gary Robson 1 – 4 Robbie Green
Dave Prins 1 – 3 Stephen Bunting
Wesley Harms 3 – 4 Tony Eccles
Irina Armstrong 2 – 0 Sharon Prins
Rick Hofstra (2-0) Martin Atkins (Opgave Atkins)
Glen Durrant 1-4 Alan Norris (Eng)
Scott Mitchell 2-4 James Wilson

Voor vandaag staan de laatste tweederondewedstrijden van de Lakeside 2014 op het programma en vanavond worden de eerste kwartfinales gespeeld, twee bij de mannen en twee bij de vrouwen. Vandaag de laatste wedstrijd uit de eerste ronde bij de vrouwen en daarin neemt Aileen de Graaf het op tegen de Engelse Lisa Ashton.

Programma Lakeside 2014 – WK Darts BDO

donderdag 9 januari
14.00 Jan Dekker v Geert De Vos (tweede ronde)
15.00 Martin Adams v Ross Montgomery (tweede ronde)
16.00 Aileen de Graaf v Lisa Ashton (eerste ronde)

kwartfinales
17.30 Julie Gore v Ann Louise Peters
18.15 Tony Eccles v Robbie Green
20.30 Stephen Bunting v Rick Hofstra
22.45 Deta Hedman v Irina Armstrong

Jan Dekker – Geert de Vos

Jan Dekker speelt tegen de Belg Geert de Vos om een plek in de kwartfinale van Lakeside 2014. Als je de statistieken erop naslaat, moet dit een hele spannende strijd worden waarbij de mannen dicht bij elkaar zitten. Ze troffen elkaar vier keer eerder en beiden wonnen twee wedstrijden. De laatste keer was in oktober vorig jaar op de World Masters waar Dekker met 3-0 te sterk was voor ‘The Fox’. Dekker is dan ook favoriet bij de bookmakers om deze wedstrijd te winnen en noteert 1,70 bij 888sport. Geert de Vos noteert 2,05.

Tony Eccles – Robbie Green

Tony Eccles is een beetje de verrassing van dit WK Darts en speelt in de kwartfinale tegen Robbie Green. Eccles maakte jaren geleden op zijn hoogtepunt een carrièreswitch naar de PDC waar hij weinig succes had en vervolgens was hij na een blessure lang uit de roulatie. Enkele jaren geleden keerde hij terug naar de BDO.

Dit jaar kwam hij binnen op de Lakeside via een kwalificatiewedstrijd. Robbie Green is een tegenstander van formaat, maar Eccles won wel twee van zijn drie laatste wedstrijden tegen Green. De notering voor Eccles is 3,75 en voor Green 1,25.

Stephen Bunting – Rick Hofstra

In de andere Lakeside 2014 kwartfinale staat de Fries Rick Hofstra tegenover de gedoodverfde favoriet Stephen Bunting. Hofstra maakt een hele sterke indruk op dit moment, haalt hoge gemiddelden en mist maar weinig dubbels. Kan Hofstra, de ‘outsider’ op dit WK Darts, voor een nieuwe verrassing zorgen op de Lakeside? Een overwinning levert je 9,00 op bij 888sport en een overwinning van Bunting slechts 1,05.

Wedden op Lakeside 2014

Bookmaker 888Sport biedt je de beste noteringen en wedden op darts maakt de wedstrijd voor jou nog veel spannender! Probeer ook eens live wedden op sport; zet in gedurende de wedstrijd en pak de meest scherpe odds.

Live stream kijken

Live wedden kan uiteraard ook bij 888sport en voor de live stream kun je terecht op de site van Eurosport (Eurosportplayer.nl) waar het hele Lakeside 2014 Dartstoernooi live wordt gestreamd.

Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top