Ga naar hoofdinhoud

Lakeside 2014: Christian Kist verslagen door Wilson op WK Darts BDO

Lakeside 2014 – WK Darts BDO. Voormalig wereldkampioen Christian Kist is opnieuw niet verder gekomen dan de eerste ronde van de Lakeside. Vandaag zijn er twee Nederlanders aan de beurt die wel de tweede ronde haalden: Wesley Harms en Rick Hofstra.

Christian Kist met 3-1 onderuit tegen Wilson

Christian Kist kwam op het WK Darts net tekort tegen de enorm sterke en als tweede geplaatste James Wilson. Het werd 3-1 voor de Engelsman die het gemiddelde van 96,33 haalde, zo ongeveer het hoogste tot nu toe. Kist deed daar niet veel voor onder met een gemiddelde van 95,91.

Er werd een hoogwaardige partij gespeeld waarin Kist de eerste set pakte. De sets daarna waren voor Wilson en dat kwam voornamelijk doordat Kist tekort schoot op de dubbels. Domme pech dat Kist al meteen in de eerste ronde een van de lastigste tegenstanders heeft getroffen. Twee jaar terug werd hij wereldkampioen door Tony O’Shea in de Lakeside darts finale te verslaan.

Tony O’Shea verslagen door Adams

Tony O’Shea kreeg gisteren een 3-0 whitewash van drievoudig BDO-Wereldkampioen Martin Adams – die andermaal duidelijk maakte weer helemaal terug te zijn na een periode van sores. Lakeside 2014 favoriet Stephen Bunting had weinig moeite met Jim Widmayer die met 3-1 terug kan naar de VS. Bunting won drie sets met 3-0 en liet alleen de derde set liggen voor Widmayer die hem met 1-3 won.

Uitslagen Lakeside 2014

dinsdag 7 januari 2014
Tony O’Shea (Engeland) 0 – 3 Martin Adams (Engeland)
Scott Mitchell (Engeland) 3 – 2 Paul Hogan (Engeland)
Stephen Bunting (Engeland) 3 – 1 Jim Widmayer (USA)
Deta Hedman (Engeland) 2 – 0 Lorraine Farlam (Engeland)
Jim Williams (Wales) 0 – 3 Dave Prins (Engeland)
Glen Durrant (Engeland) 3 – 0 Mike Day (Nieuw-Zeeland)
James Wilson (Engeland) 3 – 1 Christian Kist (Nederland)

4 Nederlanders op programma Lakeside vandaag

Vandaag komen er in de tweede ronde van het Lakeside dartstoernooi die dan van start gaat, vier Nederlanders op het podium. Wesley Harms speelt ’s middags om 16.00 uur tegen Tony Eccles en Rick Hofstra tegen Martin Atkins. De avond gaat van start met de dames Irina Armstrong en onze eigen Sharon Prins en om 22.00 uur staat de partij tussen Jan Dekker en Geert de Vos op het programma.

Wedden op Lakeside 2014

De Nederlanders zijn vanavond op het BDO WK Darts 2014 favoriet bij 888sport. Een overwinning van Wesley Harms noteert 1,40, Hofstra noteert 1,72 en Jan Dekker is goed voor 1,72 bij een overwinning.

Live stream kijken

Live wedden kan uiteraard ook bij 888sport en voor de live stream kun je terecht op de site van Eurosport (Eurosportplayer.nl) waar het hele Lakeside 2014 Dartstoernooi live wordt gestreamd.

Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top