Ga naar hoofdinhoud

Jan Dekker verliest van Alan Norris in Lakeside 2014 thriller

Het is Jan Dekker weer niet gelukt om de finale van de Lakeside te halen. Alan ‘Chuck’ Norris was met 6-5 net een maatje te groot voor de 23-jarige Drentenaar. Norris treft vandaag Stephen Bunting in de finale. Lisa Ashton is winnares van de finale die gisteren bij de dames gespeeld werd. Ze versloeg Deta Hedman met 3-2.

Alan Norris wint spectaculaire halve finale

De 23-jarige Jan Dekker speelde een fantastische wedstrijd tegen Alan Norris die eindigde in een geweldige apotheose nadat de teller op 5-5 in sets stond. In de beslissende set miste Dekker meerdere kansen om zijn finale dubbel op de juiste plek te krijgen wat hem de wedstrijd kostte. Alan ‘Chuck’ Norris, de man met de meest gestaalde zenuwen, deelde de genadeklap uit en staat vandaag in de finale tegen de favoriet voor de BDO-wereldtitel darts, Stephen Bunting.

Alan Norris, bijgenaamd Chuck, kwam vroeg in de wedstrijd op 2-1 voorsprong, maar miste vervolgens zijn dubbels voor zijn derde set waarop ‘Doubledekker’ hem afstrafte en de regie overnam. Jan liep uit naar een 4-2 voorsprong. Norris herstelde zich en nam de leiding weer terug door de daaropvolgende twee sets te winnen voor de 4-4. Dekker pakte de negende set en Norris de tiende en het stond weer gelijk, nu met 5-5. In de beslisser die volgde, miste Dekker de kans om de opgelopen achterstand opnieuw gelijk te maken en in wat de laatste leg werd, miste Dekker vijf kansen op zijn dubbels die hem in leven hadden kunnen houden. Ook Norris haperde, pas zijn derde poging voor de match raakte doel.

Uitslagen BDO WK Darts Halve Finales Dames

Deta Hedman v Ann Louise Peters 2-0
Anastasia Dobromyslova v Lisa Ashton 1-2

Uitslagen BDO WK Darts Halve Finales Heren

Robbie Green v Stephen Bunting 1-6
Alan Norris v Jan Dekker 6-5

Uitslag BDO WK Darts Finale Dames

Deta Hedman v Lisa Ashton 2-3

Wedden op Lakeside 2014

Bookmaker 888Sport biedt je de beste noteringen en wedden op darts maakt de wedstrijd voor jou nog veel spannender! Probeer ook eens live wedden op sport; zet in gedurende de wedstrijd en pak de meest scherpe odds.

Live stream kijken

Live wedden kan uiteraard ook bij 888sport en voor de live stream kun je terecht op de site van Eurosport (Eurosportplayer.nl) waar het hele Lakeside 2014 Dartstoernooi live wordt gestreamd.

Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top