Ga naar hoofdinhoud

Jan Dekker naar halve finale BDO Lakeside tegen Norris live

BDO Lakeside World Championship Darts. Double Dekker heeft Martin Adams naar huis gestuurd. De 23-jarige Jan Dekker won met 5-2 van drievoudig wereldkampioen Adams. In de halve finale speelt Dekker tegen Alan ‘Chuck’ Norris. Voor Tamara Schuur zit het toernooi erop na verlies tegen Lisa Ashton.

Jan Dekker in vorm

Jan Dekker speelde zeer sterk tegen Martin Adams. Hij trok de eerste drie sets met gemak naar zich toe, deed zijn naam ‘Dounledekker’ eer aan door scherpe dubbels te spelen en hij profiteerde van de kansen die ‘Wolfie’ liet liggen. Vervolgens verzwakte de concentratie bij Dekker en Adams kon terugkomen naar 3-2. Dekker hervond zijn balans en maakte de wedstrijd af op 5-2 en daarmee versloeg hij dartslegende Martin Adams die een zeer goede indruk maakte in al zijn voorafgaande wedstrijden op deze Lakeside.

Jan Dekker staat daarmee voor de tweede keer in zijn darterscarrière in de halve finale van de Lakeside. De eerste keer was drie jaar geleden, in 2011. Toen kwam Dekker als qualifier binnen op het hoofdtoernooi en onderweg naar de halve finale versloeg hij Scott Mitchell, Stuart Kellett en Garry Thompson. In de semi-finale trof hij Dean Winstanley, van wie hij met 2-6 verloor.

Tamara Schuur schakelt Trina Gulliver uit

Bij de dames speelde gisteren Tamara Schuur die op de eerste dag van de Lakeside voor een enorme verrassing zorgde door negenvoudig Lakeside-kampioene Trina Gulliver uit te schakelen. Schuur trof Lisa Ashton die met 2-0 won. Vandaag speelt Ashton tegen heersend wereldkampioene Anastasia Dobromyslova.

Programma halve finales Lakeside darts

Vandaag staan de halve finales voor zowel de dames als de heren op het programma van het Lakeside BDO WK Darts. Vanavond wordt ook de finale bij de dames gespeeld. Het programma op zaterdag 11 januari ziet er als volgt uit

13.30 – Deta Hedman v Ann Louise Peters
15.15 – Anastasia Dobromyslova v Lisa Ashton
15.30 – Robbie Green v Stephen Bunting
17.30 – WK Finale bij de Dames
19.30 – Alan Norris v Jan Dekker

Halve finale dames

In de middag worden de halve finale bij de dames gespeeld. Favoriet Deta Hedman speelt tegen de verrassende Deense debutante Ann Louise Peters. In de andere partij speelt de Russische Anastasia Dobromyslova tegen de Engelse Lisa Ashton. Hierop volgt de eerste halve finale bij de heren. Daarin neemt Robbie Green het op tegen de als eerste geplaatste Stephen Bunting. Uitgaande van de statistieken wordt dit een erg spannende partij, want van de zes gespeelde duels won elk er drie. De laatste keer dat ze elkaar troffen was op de Welsh Open, in mei 2013, en daar won Bunting met 6-5. Maar Bunting is nog steeds favoriet op dit BDO WK te winnen en 888sport noteert 1,30 voor hem. Green noteert 3,30.

Halve finale heren

Na de finale van de dames, speelt Jan Dekker tegen Alan ‘Chuck’ Norris, de man die zijn bijnaam op deze editie van de Lakeside volledig in ere heeft weten te houden. Hij begon in de eerste ronde met het verslaan van de heersende wereldkampioen Scott Waites. Vervolgens ging Glen Durrant eraan en in de kwartfinale mepte hij de als tweede geplaatste James Wilson uit het toernooi. Maar Dekker versloeg Martin Adams in de kwartfinale, waarmee hij de eerste psychologische dreun al heeft uitgedeeld aan ‘Chuck’. Jan heeft Black&Decker power nodig om Norris te verslaan.Volgens de klanten van 888sport heeft Dekker die kracht niet. 888 noteert 10,00 voor Jan. Alan ‘Chuck Norris noteert 3,30 om het toernooi te winnen .

Wedden op Lakeside 2014

Bookmaker 888Sport biedt je de beste noteringen en wedden op darts maakt de wedstrijd voor jou nog veel spannender! Probeer ook eens live wedden op sport; zet in gedurende de wedstrijd en pak de meest scherpe odds.

Live stream kijken

Live wedden kan uiteraard ook bij 888sport en voor de live stream kun je terecht op de site van Eurosport (Eurosportplayer.nl) waar het hele Lakeside 2014 Dartstoernooi live wordt gestreamd.

Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top