Ga naar hoofdinhoud

Jan Dekker door op Lakeside 2014: James Wilson – Christian Kist LIVE

Lakeside 2014 – WK Darts BDO. Jan Dekker is door naar de tweede ronde van het BDO WK Darts. Vanavond mag Christian Kist op het Lakeside toernooi tegen James Wilson bewijzen dat hij geen eendagsvlieg is.

Dekker – Van de Pas 3-0

Jan Dekker versloeg landgenoot Benito van de Pas met 3-0 in sets. In werkelijkheid liep het niet zo heel soepel voor Dekker, die de eerste twee sets op het randje met 3-2 won. In de derde set was Dekker wel oppermachtig: deze won hij met 3-0. Jeroen Geerdink heeft zich niet kunnen plaatsten voor de eerste ronde van het BDO WK Darts 2014. In de voorronde verloor hij van Dave Prins die met 3-0 net iets te sterk was. In legs was de stand 2-3, 1-3, 2-3.

Geert de Vos naar tweede ronde Lakeside 2014

De Belgische darter Geert de Vos heeft ook de tweede Lakeside ronde bereikt. Hij speelde tegen de uit Letland afkomstige Madars Razma die met 3-1 verslagen werd. De eerste set ging zonder al te veel moeite naar de Letse debutant. De drie sets daarop waren voor Vos die zich knap herstelde. De ‘Flemish Fox’ haalde in de afgelopen jaren steeds de derde ronde van het WK Darts.

Tony Eccles won verrassend met 3-1 van de als vijfde geplaatste Darryl Fitton. De laatste wedstrijd van de avond was tussen de Schot Ross Montgomery en de Ier Michael Meaney. Montgomery won met 3-2. Bij de dames speelde Julie Gore tegen Rachna David die met 2-0 naar huis werd gestuurd.

Christian Kist moet zich bewijzen

Voor vandaag staan er een aantal topwedstrijden op het dartsprogramma. Alle voorrondes zijn gespeeld en het is de laatste dag van de eerste ronde van Lakeside 2014. En dat betekent dat de mannen die de voorronde van het BDO WK Darts hebben overleefd, het nu moeten opnemen tegen spelers die goed geplaatst zijn en als grote kanshebbers worden gezien.

De enige Nederlander die we vandaag op het podium zien, is Christian Kist. Kist staat om 20.30 uur aan de oche tegen James Wilson, de winnaar van de Zuiderduin Masters van afgelopen maand. De BDO darts klassieker Tony O’Shea – Martin Adams staat om 14.00 uur op het programma. Lakeside 2014 favoriet Stephen Bunting speelt om 15.00 uur tegen de Amerikaan Widmayer.

Wedden op Lakeside 2014 – BDO WK Darts

Een overwinning van Christiaan Kist vanavond op het WK Darts 2014 levert je maar liefst 2,50 op. James Wilson is de favoriet in deze partij en noteert 1,50. Tony O’Shea is in de BDO klassieker bij 888sport favoriet met een notering van 1,67 tegen 2,10 voor winst van Martin Adams.

Live stream kijken

Live wedden kan ook bij 888sport en voor de livestream kun je terecht op de site van Eurosport (Eurosportplayer.nl) waar het hele Lakeside 2014 Dartstoernooi live wordt gestreamd.

Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top