Ga naar hoofdinhoud

James Wilson wint Zuiderduin Masters 2013 darten

Zuiderduin Masters 2013 – darten. James Wilson heeft de finale van de Zuiderduin Masters darts in Egmond aan Zee gewonnen. In de finale versloeg hij Stephen Bunting (de nummer één van de wereldranking) met 5-1.

Titelverdediger Bunting verliest met 5-1 van James Wilson

Stephen ‘Bullet’ Bunting werd door James Wilson van de kaart geveegd in de best-of-9 finale met een aantal finishes van niet minder dan 121, 122, 123 en 124. De tweede set was de enige die Stephen Bunting, de titelverdediger van de Zuiderduin Masters darten, wist te winnen.

James Wilson was meer dan blij met zijn overwinning en kon zijn emoties moeilijk voor zich houden tijdens de prijsuitreiking. Een aantal weken geleden pakte hij net niet de Winmay World Masters darts titel.

Wesley Harms beste Nederlander

Wesley Harms was de beste Nederlanders op de Zuiderduin Masters 2013. Als vierde geplaatst voor het dartstoernooi, strandde Harms in de halve finale met 3-2 tegen Stephen Bunting. Bunting schakelde eerder Benito van der Pas uit in Egmond aan Zee.

Aileen de Graaf wint Zuiderduin Masters bij de dames

Aileen de Graaf heeft de finale bij de dames gewonnen. De Graaf maakte in 2011 haar debuut op de Zuiderduin Masters darts en ging dan nu eindelijk met de titel aan de haal. Anastasia Dobromyslova werd in de finale verslagen met 3-2 en 3-1. Ook vorig jaar stonden Aileen de Graaf en Ana Dombromislova in de finale van de Zuiderduin Masters. Toen wist de Russiche te winnen. Het jaar ervoor verloor De Graaf in de dartsfinale van Deta Hedman.

Colin Roelofs is de winnaar bij de jeugd geworden. Hij versloeg Colin Berry van Peer in twee sets.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top