Ga naar hoofdinhoud

Heeft Jan Dekker gewonnen?

Lakeside 2014 – darts. Wie heeft de partij Jan Dekker – Martin Adams gewonnen? Van te voren zou je wellicht gelijk denken aan Wolfie, maar het is toch echt Jan Dekker die heeft gewonnen. Met 5-2 werd Martin Adams verslagen en Jan Dekker gaat derhalve naar de halve finale van het Lakeside WK Darts 2014.

Overwinning Jan Dekker goed voor mooie winst

Vooraf werd Dekker met een notering van 2,65 tegen 1,45 voor Adams zeker niet als favoriet gezien in deze kwartfinale partij. Jan Dekker wist echter de eerste drie sets te pakken, kreeg het vervolgens even benauwd toen Adams tot 3-2 terug wist te komen, en wist de partij uiteindelijk te eindigen, net als de partij gisteren tegen Geert de Vos, met 4-2. De laatste set pakte Dekker met 3-2 in legs.

Goed nieuws dus voor diegenen die bij 888Sport hebben ingezet op de Nederlander.

Helaas ligt Tamara Schuur uit het Lakeside 2014 toernooi. Lisa Ashton versloeg Schuur met 0-2. De gemiddeldes kwamen uit op 22,99 voor Tamara Schuur en 24,73 voor Ashton.

Halve finale Lakeside 2014

Met Jan Dekkers overwinning in de kwartfinale van het BDO WK Darts is er nog genoeg te genieten dit weekend! Morgen staat de halve finale darten van Stephen Bunting tegen Robbie Green op het Lakeside programma. De tegenstander van Jan Dekker wordt later vanavond bepaald als de kwartfinale speelt tussen James Wilson en Alan Norris.

Check de actuele noteringen voor het darten bij bookmaker 888sport (je vindt ze uiteraard ook morgen in onze voorbeschouwing), zet in en win met je voorspelling voor Lakeside 2014. Wie weet wordt Jan Dekker dit WK Darts onze tweede Michael van Gerwen…

Wedden op Lakeside 2014

Bookmaker 88Sport biedt je de beste noteringen en wedden op darts maakt de wedstrijd voor jou nog veel spannender! Probeer ook eens live wedden op sport; zet in gedurende de wedstrijd en pak de meest scherpe odds.
Advertorial

888sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top