Ga naar hoofdinhoud

Richard Veenstra – Jeff Smith Halve finale Lakeside WK Darts 2016

Programma Lakeside – BDO WK Darts. De halve finales van Lakeside darten vandaag. Richard Veenstra is er nog steeds bij. Hij gooit om 19.30 tegen Jeff Smith.

Programma en uitslagen BDO WK Darten: speelschema Lakeside WK Darts 2016

Richard Veenstra – Jeff Smith Lakeside 2016

Niemand had van tevoren verwacht dat juist Richard Veenstra van de Nederlandse deelnemers aan Lakeside 2016 het verst zou komen. Maar ‘Flyers’ staat terecht in de halve finale, want gisteren versloeg hij titelverdediger Scott Mitchell met 5-3. Nu treft hij de eveneens ongeplaatste Canadees Jeff Smith. Maar dezelfde Smith stond vorig jaar ook al in de halve finale. Toen verloor hij met 6-0 van Scott Mitchell.

De 40-jarige Smith was in de eerste ronde nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Martin Adams. Daarna won hij zijn wedstrijden op degelijke wijze. Tegen niet echt grote tegenstanders meer en ook niet echt met spectaculaire darts. Gisteren tegen Dennis Harbour gooide hij zelfs 5 punten lager op zijn driepijlsgemiddelde, maar won hij toch met 5-2. Er liggen dus absoluut kansen voor Richard Veenstra.

Een voorspelling voor het BDO WK Darts doen? Richard Veenstra is bij bookmaker 888sport de underdog met 2,60 op winst. Jeff Smith noteert 1,50. In de andere halve finale is Scott Waites favoriet met 1,53 op winst. Lees meer: wedden op darten

Scott Waites – Jamie Hughes

De eerste halve finale ’s middags gaat tussen twee Engelse darters. Scott Waites gooide gisteren briljant en kwam van 4-2 achter tegen topfavoriet Glen Durrant tot een 5-4 zege. De gemiddeldes van Waites dit toernooi (95.37 gisteren) en zijn manier van spelen hem tot de nieuwe favoriet voor het toernooi gemaakt.

Zijn tegenstander Jamie Hughes gooide gisteren tegen Wesley Harms juist sterker dan ooit dit toernooi. De als vierde geplaatste Hughes gooide 94.11 en won daardoor met 5-1 van Harms. Maar Hughes is niet constant in zijn prestaties en hij zal van erg goeden huize moeten komen om Scott Waites van een plek in de finale te houden en een mogelijk tweede titel op Lakeside na 2013.

Programma BDO WK Darts 2016 vandaag

Halve finales zaterdag 9 januari

15.30 Scott Waites (9) – Jamie Hughes (4)
19.30 Richard Veenstra – Jeff Smith

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top